Sunteți aici:

PureVision Toric 6 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON


Lentile de silicon hidrogel lunare pentru astigmatism.
Material: Balafilcon A
Continut de apa : 36 %
 

In cazul in care comdanda este urgenta, va rugam sa contactati departamentul de servicii  clienti pentru a verifica daca dioptriile alese sunt in stoc.
Multumim pentru intelegere!

 

Caracteristicile lentilelor PureVision Toric:

  

PureVision Toric sunt lentile lunare de silicon hidrogel realizate din Balafilcon APureVision Toric au fost create cu ajutorul tehnologiei AerGel, ceea ce le confera o permeabilitate mare de oxigen, impreuna cu o permeabilitate a lichidului, imbunatatita. Acest lucru insemnand o adaptare rapida a lentilei la suprafata ochiului.

PureVision Toric pot oferi ochilor mai mult oxigen decat lentilele astigmatism traditionale de silicon hidrogel (Dk / t = 112). Acestea au fost proiectate pentru a fi purtate continuu timp de 30 de zile si nopti. Sunt complet sigure pentru ochi. Nu trebuie, de asemenea, sa va faceti griji cu privire la calitatea vederii, deoarece lentilele PureVision Toric includ un stabilizator pentru prevenirea rasucirii lentilelor in ochi chiar si in timpul somnului.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact PureVision Toric?

 

Aceste lentile au fost proiectate pentru persoanele cele mai solicitate in randul utilizatorilor de lentile de contact.  PureVision Toric pot fi folosite in orice configuratie. Mai mult, sunt perfecte pentru cei care:

  • au varste cuprinse intre 20 si 30 de ani si au un stil de viata activ,
  • variat si in cautare de lentile de contact torice de inalta calitate si la un pret atractiv.
 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Lentilele PureVision Toric nu necesita nici o grija suplimentara atunci cand sunt purtate in continuu. in cazul in care sunt purtate doar ziua, atunci cand se indeparteaza, trebuie curatate cu o solutie pentru curatatea lentilelor si mentinute intr-un recoipient special pentru lentile, timp de cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.


Informatii suplimentare: 

Dioptrii  +6.00 la -9.00
Raza de curbura 8,7 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/cutie 6 buc
Timp de expediere  5 zile lucratoare 

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător BAUSCH & LOMB
Dioptrie -9,00 la +6,00
Raza Curbură 8,7
Diametru 14,0
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Sufar de astigmastism de cativa ani... Am incercat mai multe sortimente de lentile de contact torice, insa am constatat, cu stupoare, ca niciuna dintre acestea nu mi se potriveste. Timp de 5 ani, am purtat chiar si o pereche de ochelari de vedere, insa degeaba. Asa ca am ales sa achizitionez o pereche de lentile de contact torice PUREVISION iar un prieten apropiat mi-a recomandat site-ul acesta. Pot spune ca, in sfarsit, sunt multumit!

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?