Sunteți aici:

PureVision Multifocal 6 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Lentile de contact moi pentru prezbiopii.
Material: Balafilcon A
Continut de apa : 36 %

 

Caracteristicile lentilelor PureVision Multifocal:

 

PureVision Multifocal sunt lentile progresive concepute pentru a oferi claritate in departare, in apropiere si in viziunea de mijloc. Acest lucru este posibil datorita utilizarii tehnologiei All-Optica Distantce™. PureVision Multifocal sunt singurele lentile multifocale din silicon hidrogel care folosesc materialul unic AerGel™. Acesta le face mai rezistente la formarea de depozite de proteine si le pastreaza hidratate in mod corespunzator pe parcursul intregii perioade de purtare. Mai mult decat atat, de asemenea, AerGel asigura ca oxigenul este transmis in ochi in cantitati adecvate, pentru a avea un confort pe termen lung. PureVision Multifocal poate fi purtat intr-un mod continuu (30 de zile si 29 de nopti fara indepartarea lor).
 

Cine ar trebui sa poarte lentilele PureVision Multifocal?

 

Ele sunt concepute pentru persoanele cu prezbiopie, care apare de obicei dupa 45-50 de ani. PureVision Multifocal sunt perfecte pentru cei care:

  • in fiecare zi doresc sa se bucure de o vizibilitate clara, fara a fi nevoie sa alterneze intre doua perechi de ochelari
  • conduc un stil de viata activ -doresc sa continue purtarea lentilelor de contact dupa 50 ani.
 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


PureVision Multifocal nu necesita nici o ingrijire, atata timp cat acestea sunt purtate intr-un mod de uzura extins. Atunci cand sunt purtate intr-un mod mixt sau zilnic, acestea necesita utilizarea unor solutii de ingrijire. Va recomandam solutiile Clean Active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.


Infomratii suplimentare:

Dioptrii +6.00 la - 10.00
Raza de cutbura 8,6 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/cutie 6 buc

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact progresive
Producător BAUSCH & LOMB
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,0
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Recunosc, nu mai sunt la prima tinerete si totusi cand am incercat Purevision Multifocal am simtit ca renasc! Nici nu vreau sa mai revin la ochelari.

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?