Sunteți aici:

SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism 30 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium Drops 15 ml
Preț: 19.99 RON

SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism sunt lentile torice zilnice marca Bausch & Lomb, asigurand umiditate exceptionala si o claritate foarte buna.
Material: Hilafilcon B
Continut de apa: 59%


Caracteristicile lentilelor SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism:


SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism sunt lentilele torice de la Bausch & Lomb concepute pentru a fi utilizate de zi cu zi. Ele sunt realizate din hilafilcon B, care, in combinatie cu un continut de apa de 59% asigura un confort sporit la purtare pe tot parcursul zilei. Ele sunt, de asemenea, primele lentile pentru astigmatism de zi cu zi care folosesc Optica High Definition pentru a asigura vederea clara si bine definita, chiar si in conditii de lumina slaba. Lentilele sunt echipate cu un sistem de stabilizare, ceea ce impiedica  vederea incetosata. Datorita tehnologiei Lo-Torque, SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism au un design asferic. Acestea sunt echipate cu sistemul de hidratare Comfort Moist™ care permite hidratarea maxima pe tot parcusul zilei. Combinat cu un design incredibil de subtire, aceasta duce la un confort exceptional si o hidratare corespunzatoare chiar si la sfarsitul zilei.


Cine ar trebui sa poarte SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism?


Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu astigmatism care doresc sa se bucure de tot confortul. Multumita numeroaselor solutii inovatoare pe care le utilizeaza, aceste lentile vor fi cu siguranta o alegere buna pentru exigente care poarta lentile.


Informatii suplimentare:

Dioptrii 0.00 la -9.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 30 buc

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător BAUSCH & LOMB
Dioptrie -9,00 la 0,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 2 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Nu este usor atunci cand treci de pragul vasrtei de 40 de ani. Cu toate acestea, problemele cu presbipia au devenit istorie, multumita acestor lentile. Multumesc Optilen pentru solutia propusa in cazul meu!
Ma confrunt de foarte multi ani cu probleme de focalizare a imaginilor de la distanta datorita unui astigmatism miopic. Daca nu erau lansate pe piata lentilele Soflens, nu stiu cum as fi rezolvat neplacerile legate de simptomele asociate afectiunii! Acum sunt supermultumita de noua mea pereche de lentille Soflens, isi merita banii (sau reducerea!)

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?