Sunteți aici:

Proclear Toric XR 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Proclear Toric XR sunt lentile de zi cu zi concepute pentru a oferi purtatorilor cu astigmatism o viziune de inalta calitate.

Caracteristicile lentilelor Proclear Toric XR:


Folosindu-se de tehnologia PC, aceste lentile imita indeaproape membranele celulare gasite in interiorul ochiului uman pentru un grad mai mare de confort. Tehnologia PC utilizeaza un produs chimic cunoscut sub numele de "fosforilcolinei". Substanta chimica contine celulele sale proprii, care transporta in jur de 62% din apa, contribuind la pastrarea lentilelor hidratate pe o perioada mai lunga de timp. Chiar si cei care au purtat lentile si au avut parte de ochi uscati in trecut, sau care lucreaza in medii cu aer conditionat, vor observa reducerea iritatiei in comparatie cu alte lentile. Materialele biocompatibile utilizate au ajutat la proiectarea lor są se potriveasca mai bine pe suprafata ochiului.

Cei care sufera de un grad ridicat de astigmatism ar trebui sa opteze pentru marca XR a Proclear Toric cu o putere de cilindru disponibil pana la -5.75, oferind o inalta calitate de viziune si confort, care este greu sa rivalizeze.


Beneficii:

Ideal pentru astigmatism mare. Gama extinsa (XR) ajuta sa va puteti bucura in continuare de lentilele Proclear Toric, chiar daca aveti astigmatism ridicat si hidratare extinsa. PC Technology mentine lentilele umede și confortabile toata ziua. Sunt pentru un stil de viata foarte ocupat. Acestea pot fi purtate pana la o luna.


Detalii:

Material lentile: 59% Apa + 41% Omafilcon A
continut de apa: 59%
permeabilitate de oxigen: 25 Dk / t
Diametru lentila: 14.4mm
Curbele de baza: 8.8mm
puteri disponibile: -10.00D la + 10.00D
Manipulare tenta: Da
Protectie UVA / UVB: Nu

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător COOPER VISION
Dioptrie -10,00 la +10,00
Raza Curbură 8,8
Diametru 14,4
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?