Sunteți aici:

Avizor All Clean Soft 500 ml

Vă recomandăm

Recipient pentru lentile de contact in forma de animale
Preț: 9.99 RON

Solutie multifunctionala pentru ingrijirea lentilelor de contact si depozitare.
Capacitatea recipientului 500 ml
Timp de expediere  24 de ore


Avizor All Clean Soft este o solutie pentru lentile multifunctionala, cu o formula unica, perfecta pentru ingrijirea lentilelor de contact si depozitarea lor. Aceasta este foarte buna la dezinfectare, curatare, clatire, hidratare a lentilelor de contact.
All Soft Clean - Avizor - Conceputa pentru lentilele de contact moi (silicon hidrogel). PH-ul sau este aproape de pH-ul de lacrimilor, care asigura rezistenta  de durata si confortabile la purtat, fara simptome de ochi uscat.

Ingrediente: izotonica, solutie tampon salina cu Poloxamer, EDTA, PVP, polyhexanide (0,0002 %) si un agent de indepartare a depozitelor de proteine.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Parametrii
Categoria Soluții pentru îngrijire
Producător AVIZOR
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Eu foloseam Solocare înainte pentru airoptix normale și nu știu dacă era de la lentile sau (aparent) de la soluție, dar întotdeauna erau un pic incomode. Chiar și când foloseam lacrimi artificiale (și chiar foloseam). Înainte să mi se termine soluția, am schimbat și lentilele, cu airoptix hydraglyde și nu prea era o diferență substanțială. În sfârșit, mi s-a terminat și, neputând să ajung în timp la farmacia unde găsisem Solocare (farmacia Tei, București), am luat ce am găsit, adică această soluție. Mare mi-a fost mirarea când nu mi-am mai simțit lentilele după prima noapte în soluția asta. A făcut realmente toată diferența, sunt super încântată de ea!

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?