Sunteți aici:

Acuvue 1-DAY Moist 90 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium Drops 15 ml
Preț: 19.99 RON

1 Day Acuvue Moist pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie sunt lentile de contact moi, de unica folosinta marca Johnson & Johnson.

 

Caracteristici ale lentilelor Acuvue 1-DAY Moist

 

Ei folosesc tehnologia unică Lacreon™ care solicită legarea PVP, element responsabil pentru păstrarea apei în lentila și, astfel, îi permite să rămână perfect hidratata pe tot parcursul zilei. Designul superb al lentilei 1 - Day Acuvue, mediul umed si acoperirea lor mătăsoasă reduce semnificativ frecarea suprafaței și permite pleoapei să se deplaseze lin pe partea exterioară a lentilei. In plus ele oferă un grad ridicat de protecție impotriva UVA si UVB. Acest lucru mentine ochii în condiții de siguranță și sănătosi.

Sunt cea mai comoda alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, apoi trebuie inlocuite, nefiind necesara achizitionarea unei solutii de intretinere si a unui suport special pentru a pastrarea. 1 Day Acuvue Moist sunt o premiera in domeniul lentilelor de contact: prima combinatie de aport superior de oxigen, cel mai inalt grad de protectie UV si tehnologie, ce permite un flux de oxigen foarte ridicat intre mediu si cornee. Filtru UV (82%UVA si 97%UVB). Lentilele de contact cu filtru UV nu constituie un substituient al ochelarilor de soare cu filtru UV deoarece nu acopera complet ochiul si anexele sale.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Acuvue 1-Day Moist?

  • cei care au alergie
  • sufera de sindromul ochiului uscat
  • doresc sa poarte lentile de contact, alternativ cu ochelarii de vedere
  • cei care apreciaza confortul purtarii lentilelor de contactInformatii suplimentare:

Material Hidrogel cu filtru UV
Dioptrii +6.00 la -12.00
Raza curbura 8,5 mm si 9,0 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 90 bucati
Timp de expediere 24 ore

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact cu unică folosință
Producător JOHNSON & JOHNSON
Dioptrie -12,00 la +6,00
Raza Curbură 8,5; 9,0
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Imi doream de mult sa renunt la perechea mea de ochelari. Chiar nu simteam nicio ameliorare a problemelor mele cu miopia. Prin urmare, m-am decis sa aleg o pereche de lentille de contact ACUVUE. Iar dorintele mele nu s-au lasat asteptate! Constat ca ele reprezinta o gama de accesorii pe masura nevoilor mele si corespund prescriptiie medicului meu oftalmolog.

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?