Sunteți aici:

Kit de start FitView 2 Weeks 1 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Incepe o noua aventura cu lentilele de contact FitView 2 Weeks.
Alege dioptriile dorite si comanda kit-ul de start!
Doua lentile de contact pentru purtare saptamanala care ajuta la corectarea miopiei si hipermetropie .
Material: etafilcon A


FitView 2 Weeks sunt lentile de contact bi-saptamanale pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Ele sunt fabricate din Etafilcon A. in combinatie cu un continut de apa ridicat (58%), lentila este incredibil de moale, flexibila si confortabila de utilizat in fiecare zi. Confortul sporit a lentilelo. FitView 2 Weeks este ameliorat prin utilizarea tehnologiei AQUAMAX care este responsabil pentru proprietatile lentilelor de mentinere a apei. Astfel, le permite sa ramana perfect hidratate chiar si la sfarsitul perioadei de utilizare.

FitView 2 Weeks sunt lentile sferice excelente care pot fi o alternativa excelenta pentru alte lentile bi-saptamanale mai scumpe. Datorita proprietatilor lor lentilele FitView 2 Weeks nu afecteaza confortul sau siguranta utilizatorului. Lentilele sunt echipate cu filtre UV care ofera o protectie eficienta impotriva razelor soarelui daunatoare ochiului.

 

Cine ar trebui sa poarte FitView 2 Weeks?


Acestea sunt concepute pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Ele sunt recomandate in special pentru persoanele care prefera purtarea lentilelor doua saptamani si se asteapta ca lentilele de contact sa le ofere un confort la purtare sporit si umiditate corespunzatoare de-a lungul intregii perioade de purtare.

 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor:


FitView 2 Weeks sunt proiectate pentru utilizarea de zi, astfel incat la sfarsitul zilei ar trebui indepartate, curatate si dezinfectate cu o solutie speciala de intretinere a lentilelor. Va recomandam solutiile active sau orice alte solutii pentru curatarea lentilelor disponibile la Optilen.ro.


Informatii suplimentare:

Dioptrii +4.00 la -12.00
Raza de curbura 8,5 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 1 buc
Timp de livrare 24 ore

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact pentru 2 săptămâni
Producător PEGAVISION
Dioptrie -12,00 la +4,00
Raza Curbură 8,5
Diametru 14,2
(Media de evaluare 4/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lentilele Fitview sunt lentile moi, foarte confortabile. Tipul de expediere este insa un pic mai mare decat in cazul altor lentile, insa reducerea de pret a meritat!

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?