Sunteți aici:

PureVision 2 HD pentru Astigmatism 6 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON


Cea mai noi generatie pentru purtare extinsa / lentile torice lunare.

Material: Balafilcon A
Continut de apa: 36%
 

Caracteristicile lentilelor PureVision 2 HD pentru Astigmatism:


PureVision 2 HD pentru astigmatism sunt cea mai noua generatie de lentile torice disponibile marca Bausch & Lomb. Acestea sunt lentile moi moderne de silicon hidrogel fabricate din Balafilcon A. PureVision 2 HD pentru astigmatism sunt caracterizate printr-o permeabilitate ridicata de oxigen (de mai multe ori mai mare decat in traditionalele lentile pentru astigmatism) si cu un continut ridicat de apa, ceea ce duce la un confort foarte ridicat la purtare. Tehnologia folosita in crearea PureVision 2 HD pentru Astigmatism permite imbunatatirea vederii asferice, in timp ce sunt incredibil de subtiri, sunt imperceptibile pentru ochi. Un avantaj imens la lentilele PureVision 2 HD pentru Astigmatism este faptul ca acestea ofera o vizibilitate excelenta in toate conditiile, chiar si in lumina mai slaba. Ele reduc, de asemenea reflectiile si vederea incetosata, care, in cazul persoanelor care sufera de astigmatism adesea insotesc miscari bruste ale capului. PureVision 2 HD pentru astigmatism sunt lentile concepute pentru a fi folosite extins, mixte sau de zi cu zi - timp de 30 de zile.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele PureVision 2 HD pentru Astigmatism?


Acestea au fost proiectate pentru persoanele cu astigmatism care nu doresc sa elimine lentilele la fiecare sfarsit de zi. Mai mult decat atat, ele vor fi o alegere excelenta pentru cei care:
  • sunt in cautarea unor lentile torice de inalta calitate si nu se pot decide daca doresc lentile pe care este nevoie sa le indeparteze zlinc, cu timp de folosinta extins sau mixt si doresc ca lentilele de contact sa le ofere o viziune clara in toate situatiile.
 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


PureVision 2HD pentru astigmatism nu necesita nici o ingrijire atunci cand sunt utilizate intr-un mod extins. Atunci cand sunt purtate intr-un mod mixt sau doar ziua, acestea ar trebui sa fie dezinfectate cu o solutie pentru lentile dupa indepartarea lor si puse intr-un recipient umplut cu solutie timp de cateva ore. Pentru ingrijirea lentilelor eficienta va recomandam curatarea cu solutiile Clean Active sau orice alte solutii disponibile la Optilen.ro.


Informatii suplimentare:

Dioptrii +6.00 la -9.00
Raza de curbura 8,9 mm
Diametru 14,50 mm
Numar de bucati/cutie 6 buc
Timp de expediere pana la 7 zile lucratoare
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător BAUSCH & LOMB
Dioptrie -9,00 la +6,00
Raza Curbură 8,9
Diametru 14,5
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?