Sunteți aici:

AquaView Monthly 6 buc.

+ Solutie gratuita! (la 2 cutii)

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Promoție

Cumpara 2 cutii de lentile Aquaview Monthly si primesti o soluție Clean Active Premium 100 ml gratuit

*In lipsa solutiilor gratuite, cadoul va fi inlocuit cu un kit de calatorie

Caracteristicile lentilelor AquaView Monthly


AquaView Monthly sunt lentile de contact lunare concepute pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Acestea sunt planificate pentru a fi inlocuite, adica ele sunt puse pentru o zi si indepartate peste noapte. Ele sunt fabricate din methafilcon A, care functioneaza perfect in combinatie cu un continut ridicat de apa (55%). Acest lucru face AquaView Monthly incredibil de confortabil de la primul pana la ultimul moment de purtare. Lentilele contin si hialuronat de sodiu, ceea ce le face deosebit de potrivit pentru cei care se confrunta cu asa-numitul sindrom de uscaciune a ochilor. AquaView Monthly sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de permeabilitate a oxigenului, care mentine nivelul corneei excelent oxigenat. Ca rezultat, utilizatorul lentilelor nu resimte nici un disconfort. Design-ul asferic a lentilelor AquaView Monthly le-a permis sa ofere o acuitate excelenta a viziunii. Ele sunt, de asemenea, unule dintre cele mai subtiri lentile. Acest lucru face ca inserarea lor sa fie incredibil de usoara si in plus creste confortul la purtare, din moment ce lentilele sunt imperceptibile pentru ochi. Lentilele au filtre UVA si UVB si protejeaza ochii de razele soarelui daunatoare lui.

 

Cine ar trebui sa poarte lenetilele AquaView Monthly?


Acestea sunt lentile lunare concepute pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Ele sunt recomandate in special pentru cei care nu s-au simtit confortabil cu alte lentile, sau cauza sindromului de ochi uscat. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: AquaView Monthly sunt lentile lunare pentru uzura de zi cu zi, astfel incat au nevoie de ingrijire de zi cu zi. Noi recomandam solutiile Clean Active disponibile la Optilen.ro AquaView Monthly sunt de asemenea disponibile in cutii mai mici, a cate 3 lentile.


Informatii suplimentare:

Putere +12.00 la -20.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 6 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător INTEROJO
Dioptrie -20,00 la +12,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 3 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lentilele sunt foarte bune. Bună focalizare, ochii nu obosesc. Sunt relativ ușor de manipulat. Ei bine, au si filtre UV, un mare plus :)
Lentile de contact grozave. Le-am folosit in ultimele 2 luni. Sunt foarte incantata de calitate si pret. Sunt foarte usor de folositi si purtat. Recomand tuturor.
Aceste lentile sunt perfecte pentru mine :)

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?