Sunteți aici:

AquaView Monthly 1 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Lentilele de contact lunare care furnizeaza o umiditate excelenta pentru ochi.
Material: Metafilcon A
Continut de apa : 55 %

Caracteristicile lentilelor AquaView Monthly


AquaView Monthly sunt lentile de contact lunare concepute pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Acestea sunt planificate pentru a fi inlocuite, adica ele sunt puse pentru o zi si indepartate peste noapte. Ele sunt fabricate din methafilcon A, care functioneaza perfect in combinatie cu un continut ridicat de apa (55%). Acest lucru face AquaView Monthly incredibil de confortabil de la primul pana la ultimul moment de purtare. Lentilele contin si hialuronat de sodiu, ceea ce le face deosebit de potrivit pentru cei care se confrunta cu asa-numitul sindrom de uscaciune a ochilor. AquaView Monthly sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de permeabilitate a oxigenului, care mentine nivelul corneei excelent oxigenat. Ca rezultat, utilizatorul lentilelor nu resimte nici un disconfort. Design-ul asferic a lentilelor AquaView Monthly le-a permis sa ofere o acuitate excelenta a viziunii. Ele sunt, de asemenea, unule dintre cele mai subtiri lentile. Acest lucru face ca inserarea lor sa fie incredibil de usoara si in plus creste confortul la purtare, din moment ce lentilele sunt imperceptibile pentru ochi. Lentilele au filtre UVA si UVB si protejeaza ochii de razele soarelui daunatoare lui.

 

Cine ar trebui sa poarte lenetilele AquaView Monthly?


Acestea sunt lentile lunare concepute pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Ele sunt recomandate in special pentru cei care nu s-au simtit confortabil cu alte lentile, sau cauza sindromului de ochi uscat. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: AquaView Monthly sunt lentile lunare pentru uzura de zi cu zi, astfel incat au nevoie de ingrijire de zi cu zi. Noi recomandam solutiile Clean Active disponibile la Optilen.ro AquaView Monthly sunt de asemenea disponibile in cutii mai mici, a cate 3 lentile.


Informatii suplimentare:

Putere +12.00 la -20.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 1 buc
Timp de expediere 24 de ore

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător INTEROJO
Dioptrie -20,00 la +12,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Cei ce sufera de miopie, au acum la indemana cele mai tari lentile, Aquaview cu purtare zilnica, timp de 30 zile continuu. Nu recomand totusi sa dormiti cu ele...

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?