Sunteți aici:

Kit de start AquaView Daily 10 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium Drops 15 ml
Preț: 19.99 RON

Incepe o noua aventura cu lentilele de contact AquaView Daily.
Alege dioptriile dorite si comanda kit-ul de start!


 
 

AquaView Daily pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentilele de contact moi de zi cu zi create pentru a corecta miopia si hipermetropia. Ele pot fi ușor de purtat de peste zece ore fără îndepărtarea lor intre timp. Ele sunt realizate din bioxifilcon A, care în combinație cu un conținut mare de apă (58%) face ca ochiul sa fie perfect hidratat chiar și la sfarșitul zilei.


Caracteristicile lentilelor AquaView Daily


AquaView Daily conțin hialuronat de sodiu. Pentru utilizator, acest lucru inseamna ca sunt moi, matasoase, cu ușurința de inserție și îndepărtare și, cel mai important, o cornee oxigenata corespunzător. Aceste lucruri ajută la menținerea confortului la purtare, la cel mai înalt nivel. Designul asferic de AquaView Daily le permite să ofere o viziune mult mai buna decat în lentilele de contact ​​contactele tradiționale sferice. Lentilele sunt echipate cu filtre UV și protecție eficientă a ochilor de razele soarelui, dăunătoare lui.

 

Care ar trebui să poarte AquaView Daily?


Ele sunt recomandate în special pentru cei care se plang de uscăciune a ochilor. Un nivel ridicat de hidratare combinat cu utilizarea de hialuronat de sodiu elimină aproape complet discomortul de ochi uscat care apare uneori în timpul purtării lentilelor. Din moment ce acestea sunt de unica de zi cu zi, acestea vor fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru toți cei care nu doresc sa poarte grija mentinerii lentilelor.


Informatii suplimentare:

Dioptrii +6.00 la -10.00
Raza de curbare 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 10 bucati
Timp de expediere 24 ore
 

 

Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.


AquaView Daily sunt de asemenea disponibile in pachete care contin 30, 90 bucati.


Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact cu unică folosință
Producător INTEROJO
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Mi-am dorit dintotdeauna o pereche de lentile de contact care sa incorporeze si un filtru contra radiatiilor ultraviolete . Dupa mai multe cercatari pe internet, pe diverse siteuri, am gasit Aquaview daily un sortiment de lentile de unica folosinta marca proprie Optilen . M - am adaptat perfect cu noua pereche de lentile si chiar intr-un timp scurt! Le recomand cu placere.

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?