Sunteți aici:

Eyeye Bioxy™ Toric 6 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

EYEYE Bioxy Toric sunt biocompatibile, lentile torice lunare pentru corectarea astigmatismului. Realizat din BioxyGMA, care oferă un mai mare confort la purtare și o mai bună calitate a vederii. Lentilele EYEYE Bioxy Toric sunt concepute pentru persoanele cu astigmatism cu ochi sensibili si predispusi la alergii. Ele sunt realizate astfel încât să răspundă nevoilor oamenilor activi (călătorii, aer condiționat, ore lungi la calculator).

Caracteristicile lentilelor EYEYE Bioxy Toric:


Cum se utilizeaza: Lentile lunare, pentru purtare de zi cu zi.

EYEYE Bioxy Toric prin tehnologia materialelor biocompatibile (BioxyGMA) elimina reacțiile alergice, iritația și alte simptome negative care pot są apara atunci când purtati lentile de contact.
Lentilele sunt proiectate astfel încât grosimea lor este mai mică la marginile lentilei corneei, astfel încât ajunge mai mult oxigen in interios, iar marginile rotunjite ale cristalinului nu provoacă iritații ale ochilor. Forma asferica a cristalinului EYEYE Bioxy Toric reduce distorsiunile de imagine, ceea ce inseamna o claritate mai mare a vederii Acest lucru se simte mai ales atunci cand conduceti noaptea. Tehnologia unică de lentile de stabilizare dinamice face ca lentila są nu schimbe pozitia, atunci cand clipim.

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător BARNAUX
Dioptrie -8,00 la -0,25
Raza Curbură 8,7
Diametru 14,4
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?