Sunteți aici:

AirView HD Plus Monthly 6 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Noua generatie de llentile lunare din silicon hidrogel.
Material: innofilcon A
Continut de apa: 45%

Caracteristicile lentilelor FitView Advance Monthly:


AirView HD Plus Monthly sunt o versiune modernizata a AirView HD. Design-ul imbunatatit al AirView HD Plus permite nu numai realizarea unui confort la purtare mai mare in comparatie cu predecesorul lor (AirView HD), dar, de asemenea, si costuri de productie mai mici. Acesta este motivul pentru care puteti cumpara AirView HD Plus la un astfel de pret scazut. AirView HD Plus Monthly sunt noua generatie de lentile de contact lunare create pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Aceste lentile de silicon hidrogel sunt la fel de confortabile de la inceputul purtarii lor, pana la sfarsit. Acest lucru a fost posibil datorita utilizarii unui material inovator - innofilcon A. Se combina perfect cu silicon, care este responsabil pentru transmiterea de oxigen la nivelul corneei. Un ochi oxigenat corect nu ajunge sa fie rosu sau iritat. De asemenea, AirView HD Plus Monthly garanteaza cel mai mare confort la purtare, datorita continutului lor ridicat de apa (45%). Combinat cu materialul din care sunt realizate, se elimina problema de uscare a lentilelor si uscaciune oculara, care protejeaza utilizatorul de orice disconfort. AirView HD Plus Monthly sunt, de asemenea, foarte rezistente la formarea de depozite de proteine. Cu grija corespunzatoare, ele raman la fel de proaspete si curate, de la primele zile de purtare, chiar si la sfarsitul perioadei de purtare.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilelor AirView HD Plus Monthly?


Acestea sunt lentile de contact sferice, ceea ce inseamna ca acestea au fost proiectate pentru myopes si hyperopes. Ele sunt recomandate mai ales pentru cei care se asteapta lentile monthy pentru a oferi cea mai buna calitate si un confort la purtare pe parcursul intregii perioade de poarta.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Este nevoie ca AirView HD Plus Monthly sa fie curatate si dezinfectate in fiecare zi, cu utilizarea unei solutii de ingrijire. Va recomandam sa folositi solutiile Clean Active sau oricare alte solutii disponibile la Optilen.ro. AirView HD Plus Lunar sunt de asemenea disponibile in cutie de 6 lentile.


Informatii suplimentare:

Dioptrii +8.00 la -12.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 6 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător INTEROJO
Dioptrie -12,00 la +8,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 4.75/5 pe baza 4 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Mi-au placut de la prima atingere, Sunt fine si subtiri, nu le simt la purtare, nu aluneca si ofera o claritate ft buna. Merita incercate.
Le folosesc pentru prima data, sunt multumita timpul de livrare, voi fii atnta cum va fi la purtarea prelungita.
Am incercat multe lentile de contact de-al lungul anilor - Acuvue, Biofinity, PureVison si acum AirView so acum sunt chiar satisfacut. Plus ca se livreaza atat de repede.
Calitatea foarte buna

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?