Sunteți aici:

Biofinity XR 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Lentile de contact lunare pentru corectarea miopiei si hipermetropiei marca Cooper Vision.
Material: comfilcon A
Continut de apa: 48%
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity XR:


Biofinity XR sunt lentile lunare de contact pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Acestea sunt lentile de silicon hidrogel fabricate din comfilcon A. Particulele din acest material sunt realizate din apa, pastrand atat ochiul cat si lentila umezita si rezistenta la uscare pentru intreaga perioada de utilizare. La fel ca alte lentile din familia Biofinity, Biofinity XR sunt caracterizate printr-un nivel ridicat de permeabilitate a oxigenului (Dk / t = 128), care are un impact direct asupra confortului la purtare si ochii nu vor fi rosii sau iritati. Toate lentilele Biofinity au o suprafata neteda, hidrofila care este foarte rezistenta la acumularea de depozite. O alta caracteristica mare a Biofinity este design-ul lor. Acestea au margini netede, rotunjite, care reduc la minim interactiunea cu pleoapele si, astfel, asigura un confort maxim. Biofinity XR sunt echipate cu un sistem special de neutralizare a neclaritatii, care imbunatateste acuitatea vizuala prin minimizarea neclaritatii sferice cauzate de lentile.
 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Biofinity XR?


Acestea sunt concepute pentru persoanele cu miopie inalta si hipermetropie. Din cauza unui continut ridicat de apa si un nivel optim de permeabilitate de oxigen, Biofinity sunt recomandate pentru persoanele care s-au simtit inconfortabil la purtarea altor lentile din cauza uscaciunii ochilor.
 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Lentile Lentilele Biofinity XR sunt lentile de inlocuire lunara, de aceea este necesar sa se fie ingrijite in mod corespunzator. Pentru curatarea lentilelor eficienta si dezinfectarea va recomandam in special Clean active Premium XXL 600 ml. - Singura solutie disponibila de lentile intr-un pachet atat de mare.


Informatii suplimentare:

Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/cutie 3 buc
 

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător COOPER VISION
Dioptrie -20,00 la +15,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,0
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?