Sunteți aici:

FitView Vitamine Daily 30 buc.

+ GRATUIT un recipient pentru lentile de contact (la 2 cutii)

Vă recomandăm

Clean Active Premium Drops 15 ml
Preț: 19.99 RON

Promoție

La achizionarea a 2 cutii de lentile FitView Vitamine Daily­ 30 lentile­ primiti gratuit un recipient pentru lentile de contact!


FitView Vitamine Daily pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt lentilele de contact moi care se utilizeaza pentru corectarea hipermetropiei și miopiei.

 

Lentilele de contact FitView Vitamine Daily - Caracteristici:


Acestea sunt pentru o zi, lentile sferice, care nu necesită îngrijire suplimentară. Lentilele sunt realizate dintr-un material numit Etafilcon A, care, combinate cu un nivel ridicat de hidratare a lentilei (58% apă), purtarea acestor lentile fiind foarte confortabila pe tot parcursul zilei. FitView Vitamine Daily sunt scufundate în soluție salină fiziologică, cu vitamina E, B6, B16 și MPC hidratant. Ea are un impact direct asupra menținerii stării de sanatate a ochilor si de calitatea vederii. Este bine cunoscut faptul că vitaminele B (B6, B16) pot să consolideze vederea și joacă un rol important în prevenirea degenerescenței maculare. Vitamina E este cel mai mare antioxidant, acesta protejand organismul de efectele radicalilor liberi, (care provoacă moartea celulelor care formează țesuturi ale deteriorarii ochiului. Mai mult decât atât, FitView Vitamine Daily prezintă o permeabilitate mare de oxigen, ceea ce împiedica iritarea.

Lentilele FitView Vitamine Daily se aseaza pe ochi cu usurinta datorita constructiei multistratificate. Designul sferic de bază și curba periferica ce se extinde în zona de margine a lentilelor, permite lacrimilor să curgă în mod natural. Mai mult decât atât, lentilele sunt acoperite cu o substanță antimicrobiană care le mentine curate și oferă un confort ridicat.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele FitView Vitamine Daily?


Aceste lentile sunt ideale pentru persoanele care apreciază confortul de a folosi lentile de unică folosință. Mai mult decât atât, atunci când se utilizează FitView Vitamine Daily, dispare grija de intretinere a lentilelor. Mai mult, aceste lentile sunt recomandate pentru persoanele care:

 

  • apreciaza confortul ridicat pe care purtarea lentilelor il confera pe tot parcursul zilei
  • au asteptari mari in ceea ce presupune utilizarea lor, insertie si indepartare
  • persoanelor active
  • sufera de sindromul ochilui uscat.Informatii suplimentare:

Dioptrii +4.00 la -12.00
Raza de curbare 8,5 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 30 bucati


Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact cu unică folosință
Producător PEGAVISION
Dioptrie -12,00 la +4,00
Raza Curbură 8,5
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 2 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
De departe cele mai bune lentile de contact zilnice pe care le-am folosit!
un produs grozav, confortabil, poti chiar sa uiti ca le porti in timpul zilei

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?