Sunteți aici:

Dailies TOTAL1 90 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium Drops 15 ml
Preț: 19.99 RON

Caracteristicile lentilelor Dailies TOTAL 1:

 

Dailies TOTAL 1 pe care Optilen.ro vi le pune la dispozitie, sunt cele mai recente lentile de unica folosința marca Alcon - unul dintre cei mai mari producatori de lentile din lume. Stratul interior al lentilei (cea care nu intra în contact cu ochiul) conține 33 % apa. Stratul exterior conține mai mult de 80 %, iar în imediata vecinatate a corneei aceasta valoare poate fi de pâna la 100 %. Cu o astfel de design avansat și inovator, Dailies TOTAL 1 va va oferi un comfort unic și fara precedent de utilizare.

Permeabilitatea de oxigen al lentilelor Dailies Total 1 este 156. Aceasta valoare ridicata va asigura ca ochii vor respira în mod corespunzator. In plus, ele contin fosfatidilcolina, care este prezenta în mod natural în celulele organismului uman și în lacrimi.


Informatii suplimentare:

Dioptrii +6.00 la -10.00
Raza de curbura 8,5 mm
Diametru 14,10 mm
Numar de bucati/cutie 90 bucati

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact cu unică folosință
Producător ALCON
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,5
Diametru 14,1
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Am incercat sa port o pereche de lentile de contact de unica folosinta pentru a ma obisnui cu acest tip de accesorii, dar si pentru a inlocui ochelarii de vedere. Am ales Dailies direct de la Optilen pentru ca aveau cel mai bun pret! Spre surprinderea mea, am constatat ca sunt exact ceea ce cautam. Timp foarte scurt de livrare.

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?