Sunteți aici:

Dailies AquaComfort Plus Toric 90 buc.

Dailies® AquaComfort Plus® Toric sunt lentile de contact moderne concepute pentru astigmatici, precum și pentru persoanele cu miopie și hipermetropie. Confortul și proprietățile foarte bune de hidratare sunt principalele avantaje ale versiunii torice a Dailies.

 

Descrierea obiectivelor Dailies® AquaComfort Plus® Toric

 

Dailies® AquaComfort Plus® Toric sunt lentile zilnice astigmatice care pot fi utilizate o singură dată. Prin urmare, este cea mai bună soluție pentru persoanele care apreciază confortul. În timpul purtării Dailies® AquaComfort Plus® Toric, nu trebuie să vă gândiți la necesitatea curățării lentilelor și a depozitării acestora în recipiente. Lipsa necesității de a utiliza soluția de lentile de contact este, de asemenea, un confort incontestabil.

Dailies AquaComfort Plus® Toric trebuie considerate avansate tehnologic datorită implementării de către producător a multor soluții moderne. Materialul de înaltă calitate Nelfilcon A este unul dintre principalele motive pentru a acorda atenție lentilelor Dailies. Este un material hidrogel siliconic cu o hidratare ridicată de 69%.

Atenția noastră ar trebui să fie acordată de sistemul inovator de potrivire a obiectivelor în timpul clipirii. Ele sunt construite într-o astfel de metodă care, în ciuda faptului că clipește intens, nu își îndoaie sau nu își rotește poziția în ochi. Prin urmare, sunt foarte confortabile de purtare. În plus, procesul de clipire activează sistemul de hidratare implementat la obiectivele Dailies® AquaComfort Plus® Toric. Acest sistem este o soluție inovatoare care funcționează în trei moduri. Acesta garantează umezirea lentilei, hidratarea ochiului și recondiționarea acestuia.

 

Cine poate purta Dailies® AquaComfort Plus® Toric?

 

Mulți oameni, în special cei care începători, au o mare problemă în a le manipula. În cazul plasării lentilelor Dailies este metoda simplă datorită marcajelor speciale de pe suprafața lentilelor de contact. Lucrul notabil este faptul că lentilele Dailies® AquaComfort Plus® Toric nu sunt transparente, ci au o culoare albastru deschis, ceea ce le face ușor de manipulat.

Lentile torice de unica folosinta de zi cu zi pentru persoanele care sufera de astigmatism.

Material: Nelfilcon A

Continut de apa: 69 %


Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător ALCON
Dioptrie -8,0D do +4,0D
Raza Curbură 8,8
Diametru 14,4
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?