Sunteți aici:

Focus® Dailies® All Day Comfort Toric 30 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium Drops 15 ml
Preț: 19.99 RON 

Sunt disponibile doar o anumita selectie de dioptrii. Va rugam sa contactati Serviciul pentru clienti, pentru a verifica disponibilitatea lentilelor de care aveti nevoie. Multumim pentru intelegere!

 

Primele lentile de unica folosinta torice zilnice din lume. Precizia unica a Tehnologiei Lightstream si geometria stabila a lentilei torice asigura viziune clara si consistenta culorii remarcabila.
Material: nelfilcon A
Continut de apa : 69 %

Caracteristicile lentilelor Focus Dailies All Day Comfort Toric:


Focus Dailies All Day Comfort Toric sunt lentile pentru purtare zilnica pentru cei care sufera de astigmatism, marca Alcon. Materialul inovator din care sunt realizate - nelfilcon A, si continutul lor mare de apa, aproximativ 69%, le face imperceptibile pe ochi si permite de a preveni inrosirea lor, precum si orice alt disconfort care ar putea sa apara in timpul purtarii.

Focus Dailies All Day Comfort Toric sunt lentile care au fost fabricate prin utilizarea LightStream Technology™ - o tehnologie de productie avansata folosind matrite de sticla si cuart, precum razele UV. Acest lucru a permis sa realizeze cea mai buna calitate a produsului. Focus Dailies All Day Comfort au zone subtiri care asigura o stabilitate excelenta a lentilelor pe ochi si corectarea astigmatismului combinat cu o transmisie mare de oxigen. Hidratarea pe termen lung este asigurata de sistemul AquaComfort™. Cand clipim, un lichid este eliberat, ceea ce face miscarea pleoapei deasupra lentilei mai usor, fara a afecta pozitia ei. Tenta de culoare albastru deschis a lentilelor - Visitint - ajuta insertia si manipularea lor.

Cine ar trebui sa poarte lentilele Focus Dailies All Day Comfort Toric?


Ele sunt pentru persoanele cu astigmatism care apreciaza confortul oferit de lentilele zilnice. In plus, ele sunt o alegere perfecta pentru cei care:

  • poarta ochelari
  • sunt in cautarea pentru lentile de calitate pentru astigmatism
  • sunt predispusi la alergii
  • conduc- un stil de viata activInformatii suplimentare:

Dioptrii +5.00 la -6.00
Raza de curbura 8,6 mm
DIametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 30 buc
Timp de expediere 5 zile lucratoare

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător ALCON
Dioptrie -8,00 la +4,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?