Sunteți aici:

AirView HD Plus Daily 90 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium Drops 15 ml
Preț: 19.99 RON

Material: Formofilcon B
Continut de apa : 48 %

Caracteristicile lentilelor AirView HD Plus Daily:


AirView HD Plus Daily sunt un lentile de contact inovatoare pentru corectarea hipermetropiei si miopiei. Airview Plus HD Daily caracteristici: Lentilele de contact sferice sunt pentru inlocuirea de zi cu zi. Lentilele sunt realizate dintr-un material numit Formofilcon B, care, combinate cu un nivel ridicat de hidratare a lentilei (48% apa) determina ca purtarea lor sa fie confortabila pe tot parcursul zilei. Lentilele Airview HD Plus se caracterizeaza prin material moale, astfel incat utilizarea lor nu va cauza nici o dificultate chiar si pentru utilizatorii mai putin experimentati.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele AirView HD Plus Daily?


Lentile de contact sunt concepute pentru persoanele care lupta cu hipermetropia si in miopia si fiind lentile de unica folosinta astfel, nu necesita ingrijire suplimentara. De asemenea, sunt preferate pentru cei care: - duc un stil de viata activ - doresc calitate la un pret accesibil - spreciaza confortul ridicat adus de purtarea lentilelor


Informatii suplimentare:

Dioptrii +6.00 la -12.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 90 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact cu unică folosință
Producător PEGAVISION
Dioptrie -12,00 la +6,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 1 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Am vrut sa incerc si lentilele zilnice Airview, la indicatiile unui prieten. Intr-adevar sunt de o calitate superioara si merita banii de aici. Incercati si dvs codurile de reducere si deveniti chiar acum client fidel! Eu unul sunt multumit atat de produsele de pe acest site cat si de promptitudine.

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?