Sunteți aici:

Clariti Elite 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Clariti Elite - sunt lentile de contact lunare marca Cooper Vision pentru utilizatorii miopi si hipermetropi.

Caracteristicile lentilelor Clariti Elite:


Despre Clariti Elite sunt realizate din silicon hidrogel, un material care ofera utilizatorilor un grad ridicat de permeabilitate de oxigen, in conformitate cu tehnologiile avansate AquaGen, pentru a oferi utilizatorilor o hidratare continua si lentile speciale subtiri. Pe fondul acestor doua tehnologii, aceste obiective sunt aproape imperceptibile in ochii utilizatorilor si ofera un grad ridicat de confort. Aceste lentile protejeaza, de asemenea, ochii de razele soarelui daunatoare deoarece au filtre UVA si UVB. Clariti Elite sunt destinate utilizatorilor cu diferite stiluri de viata care doresc ca ochii lor sa fie mereu sanatosi si clari.
 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Clariti Elite?


Aceste lentile sunt destinate utilizatorilor care cauta confort si sanatate. in special, acestea fiind cea mai buna alegere pentru cine doreste sa-si protejeze ochii de colectarea de impuritati si proteine si care vor lentile de contact care sa ofere atat confort, cat si cea mai buna calitate a vederii.
 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Clariti Elite sunt lentile de contact, de zi cu zi, care desigur, trebuie sa fie tratate cu solutii speciale de ingrijire si puse intr-un suport steril pentru lentile peste noapte, inainte de a fi utilizate din nou. Solutiile de ingrijire recomandate sunt Clean Active, sau oricare alte produse similare ale altor marci disponibile la Optilen.ro.

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător COOPER VISION
Dioptrie -10.00 la +8.00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?