Sunteți aici:

Clariti Toric 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Clariti toric sunt lentile de contact lunare pentru astigmatici marca Cooper Vision - Sauflon.

Despre Clariti toric


Clariti toric sunt realizate din hidrogel silicon, un material care asigura corneei un grad ridicat de permeabilitate a oxigenului. Aceste lentile sunt aproape imperceptibile si ofera utilizatorilor un grad ridicat de confort in acest sens. Aceste lentile protejeaza, de asemenea, ochii de razele daunatoare ale soarelui datorita filtrelor UVA si UVB. Clariti toric in mod ideal se potrivesc pentru toate tipurile de ochi si diferite stiluri de viata si reusesc sa mentina ochii sanatosi si clari.

Cine ar trebui sa poarte lentilele Clariti Toric?


Clariti toric sunt destinate utilizatorilor care sufera de astigmatism si sunt in cautare de lentile de contact care le furnizeaza atat un grad ridicat de confort cat si pastrarea ochilor sanatosi. Aceste lentile sunt destinate in special utilizatorilor care nu sunt satisfacuti de utilizarea altor tipuri de lentile de contact pentru astigmatici, utilizatori care sufera de iritatii si roseata. Utilizatorii care cauta lentile de contact lunare torice si doresc ca lentilele de contact sa le furnizeze cel mai inalt grad de confort, impreuna cu cea mai buna calitate a vederii.

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Clariti toric sunt lentile de contact lunare de zi cu zi, care necesita o curatare cu solutii speciale de ingrijire si mentinute intr-un recipient pentru lentile steril peste noapte. Sunt recomandate solutiile de ingrijire marca Clean Active sau altele similare disponibile la Optilen.ro.

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător COOPER VISION
Dioptrie -9,00 la +6,00
Raza Curbură 8,7
Diametru 14,4
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?