Sunteți aici:

Clariti Toric XR 3 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Clariti Toric XR sunt lentile de contact lunare pentru astigmatici marca Cooper Vision - Sauflon.

Despre Clariti Toric XR:


Clariti Toric XR sunt fabricate din silicon hidrogel. Aceste lentile de contact furnizeaza corneei un grad ridicat de permeabilitate a oxigenului. Aceste lentile de contact sunt imperceptibile si ofera utilizatorilor un grad ridicat de confort. Aceste lentile de contact protejeaza, de asemenea, ochii de razele soarelui prin filtrele UVA si UVB. Clariti XR Toric sunt destinate utilizatorilor cu diferite stiluri de viata. Ele ofera de asemenea utilizatorilor ochi sanatosi si claritate pe parcursul intregii perioade de utilizare.

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Clariti Toric XR?


Clariti XR Toric sunt destinate utilizatorilor cu astigmatism care cauta lentile care le furnizeaza un grad ridicat de confort si mentin ochii sanatosi. Ele sunt destinate in special pentru utilizatorii care au simtit un disconfort in timp ce au utilizat alte tipuri de lentile de contact pentru astigmatism, care au ochi sensibili si se inrosesc, cauta lentile de contact lunare torice, doresc cel mai inalt grad de confort, impreuna cu cea mai buna calitate a vederii.

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Clariti Toric XR sunt lentile de contact lunare de zi cu zi, care au nevoie de o sa fie curatate si mentinute peste noapte cu solutii speciale de ingrijire intr-un recipient pentru lentile steril. Sunt recomandate solutii de ingrijire marca Clear Vision si produse similare ale altor marci disponibile la Optilen.ro.

Alegeți cea mai bună ofertă!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător COOPER VISION
Dioptrie -10.00 la +10.00
Raza Curbură 8,7
Diametru 14,4
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?