Sunteți aici:
Dragi clienți,
Regretăm să vă informăm că au existat întârzieri în livrarea lentilelor de contact de la Alcon. Din acest motiv, expedierea anumitor comenzi poate fi extinsa, iar pentru acest lucru ne cerem scuze.
În același timp, recomandăm achiziționarea de lentile de la alte branduri, cum ar fi AquaView sau ACUVUE care în peste 97% sunt realizate în 24.

Cu stimă
Optilen.ro

Air Optix Plus HydraGlyde 6 buc.

+ Lentile de contact GRATIS (la 2 cutii)

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

Promotie

Cumpara 2 cutii Air Optix Hydraglyde (6) si primesti 2 bucati AquaView gratis*!

*In cazul in care lentilele cadou nu sunt disponibile, clientul va primi un kit de calatorie cadou.

Air Optix Plus HydraGlyde sunt lentile de contact revoluționare, de la unii dintre cei mai respectati producători de lentile de contact din lume - Alcon Vision Care.

 

Caracteristici ale lentilelor Air Optix Plus HydraGlyde:


Air Optix Plus HydraGlyde sunt primele si singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectata astfel încât lentilele sa aiba o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei.

Lentilele Air Optix plus HydraGlyde asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk / t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini.


Avantaje :
  • ochii au un aspect mai sănătos,
  • Se pot purta ocazional sau in modul extins pana la șase zile și nopți,
  • O suprafață hidratata mai bine

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Alegeti cea mai buna oferta!

Seturile sunt cele mai potrivite accesorii și economii suplimentare!

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător ALCON
Dioptrie -12,00 la +8,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 2 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lentile foarte bune. Foarte usor de folosit. Un grad ridicat de hidratare, nu usuca ochii, nu jeneaza sunt foarte placute
EXCELENT!!! Sunt purtatoare de lentile de contact de aproape 8 ani si pana acum am purtat Air Optix Aqua, care mi-au placut foarte foarte mult. Vazand ca au aparut o noua varianta care descria faptul ca sunt aceeasi varianta dar cu un grad mai mare de hidratare le-am comandat si va pot spune ca sunt foarte foarte multumita. Nici nu simt ca le port, nu imi usuca ochii deloc, sunt foarte bune.

Versiunea mobilă
Doriti sa continuati?