Sunteți aici:

Lichidare Stoc - Air Optix® Aqua 6 buc.

Prețul nostru:
89.99 RON
|
Numărul de bucăți în cutie:
6 buc.

Vă recomandăm

Clean Active Premium XXL 600 ml
Preț: 49.99 RON

 
Lichidare Stoc!

Air Optix Aqua 6 buc. +0,75
 

Lentile de contact din hidrogel silicon cu purtare lunar, cu o suprafata foarte neteda.
Material: lotrafilcon B
Conținut de apă : 33 %


Air Optix Aqua sunt lentile sferice lunare realizate din noua generatie respirabil silicon hidrogel material de lotrafilcon B. Lentilele de contact Air Optix Aqua sunt realizate dintr-un material revolutionar care permite sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale, conferind o senzatie de sanatate si naturalete pe tot parcursul zilei. Sistemul Aqua Moisture aduce un triplu beneficiu: lubrifiaza, mentine hidratarea si pastreaza confortul.

Air Optix Aqua sunt dotate cu sistemul de hidratare Aqua, care ofera un confort unic la purtare, pe mai multe niveluri. Suprafata lentilei contine un strat protector de umiditate care formeaza un invelis matasos facilitand clipirea. Un material respirabil ajuta la mentinerea umiditatii la un nivel optim prin minimizarea ratei de deshidratare. Pastreaza confortul zi dupa zi datorita suprafetei ultra-fine cu grad superior de hidratare, conceputa special pentru a fi rezistenta la depuneri. Lentilele au o tenta de albastru deschis pentru o manevrare usoara. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate lunar in timpul zilei, dar si utilizarea de noapte este, de asemenea posibila, pana la 6 nopti pe luna.


Cine ar trebui sa utilizeze lentilele Air Optix Aqua?

Ele sunt recomandate pentru toti cei care poarta lentile de mai bine de zece ore pe zi, precum si cei care, uneori, adorm inainte de a indeparta lentilele. Air Optix Aqua nu produc iritarea ochilor, nici cand acestea se poarta pentru o lunga perioada de timp de ex. in timp ce lucreaza la calculator. Acest lucru inseamna ca acestea sunt recomandate pentru persoanele care:
  • prefera sa poarte lentilele de contact lunar
  • petrec multe ore de lucru la calculator
  • stau in conditii de fum, sau incaperi uscate, cu aer conditionat
  • se plang de disconfort, uscaciune a ochilor si iritarea in timp ce folosesc lentilele obisnuite
  • au asteptari ca lentilele de contact le poate oferi cel mai inalt confort la purtare.Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor:

Air Optix Aqua sunt concepute pentru a fi utilizate lunar, indepartate zilnic, astfel incat la sfarsitul zilei acestea ar trebui sa fie curatate utilizand o solutie speciala pentru curatare a lentilelor si apoi se mentin intr-un recipient special pentru lentile umplut cu solutia. In acest recipient, lentilele ar trebui mentinute pentru cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii pentru intretinerea lentilelor disponibile la Optilen.ro.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Producător ALCON
Dioptrie +0,5
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?