Sunteți aici:

Dailies TOTAL1 ® Multifocal 30 buc.

Dailies Total 1® Multifocal sunt cele mai noi lentile de contact de unică folosință multifocale de zi cu zi, oferite de Alcon® Vision Care - unul dintre cel mai mare producător de lentile de contact din lume.
 

Caracteristici Dailies Total 1® Multifocal:


Dailies Total 1® Multifocal sunt primele lentile de unică folosință un grad mare de apă conceput pentru persoanele cu prezbiopie. Ele sunt realizate dintr-un material unic - Delefilcon lentile de contact A. Continutul de apă este de 33% la mijloc, pana la peste 80%, la suprafață, iar conținutul de apă la suprafața exterioară ajunge la aproape 100%, aproape la fel ca și suprafața corneei. Datorită acestui fapt, Lentilele de contact de unică folosință oferă un nivel ridicat de confort stabil prin toată ziua utilizării.

Dailies Total 1® Multifocal au o tehnologie SmarTears care conține fosfatidilcolina - o componentă naturală de lacrimi. Datorită acestui fapt ameliorează simptomele de ochi uscat, care apar în mod natural în oameni în vârstă de peste 40 de ani. În plus, lentilele de contact Dailies Total 1® Multifocal utilizeaza o precizie Design Lens Profile ™, care oferă o vizibilitate clară, atât la apropiere, cat si la departare.

Dailies Total 1® Multifocal au o tentă de albastru deschis - VISITINT ceea ce face ca lentilele de contactsa fie mai ușor vizibile în timpul manipulării.
 

Cine ar trebui sa poarte lentinele Dailies Total 1® Multifocal?


Dailies Total 1® Multifocal sunt concepute pentru persoanele cu prezbiopie. In plus, ele sunt recomandate pentru persoanele care:
  • Doresc sa poarte lentile de contact chiar și după 50 de ani
  • Nu doresc să poarte două perechi de ochelari
  • Sindromul ochiului uscat
  • Au un stil de viață activ 
  • Prefera lentilele de contact de unică folosință, de zi cu zi

Parametrii
Categoria Lentile de contact cu unică folosință
Producător ALCON
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,5
Diametru 14,1
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?