Sunteți aici:

FitView Advance 2 weeks 6 buc.

+ PROMOTIE - 15% mai ieftin!

Promotie

FitView Advance 2 weeks 6 buc. cu 15% mai ieftine. Folositi codul: ADF15 și economisiti!

Promotia se aplică numai lentilelor FitView Advance Daily, FitView Advance Lunar, FitView Advance 2 weeks. Promotia nu se poate combina cu Programul de loialitate sau cu alte promoții.


FitView Advance 2 weeks sunt lentile de contact sferice care se folosesc 2 săptămâni.

 

Caracteristicile lentilelor FitView Advance 2 weeks

 

FitView Advance 2 weeks asigură cea mai înaltă calitate. Acestea au fost fabricate din material Filcon II 2- este un material tradițional. Hidratarea adecvată a ochilor pe întreaga perioadă de folosire este garantată de lentile, deoarece au un conținut ridicat de apă - 55%, transmisibilitatea de oxigen fiind mare, (Dk/t) 27,5. Fitview Advance 2 weeks sunt dedicate corecției miopiei și hipermetropiei. Este cel mai recent model de lentile conceput de specialistii cu peste 20 de ani de experienta.

 

Cui recomandam folosirea lentilelor FitView Advance de 2 weeks?  

 

Fitview Advance 2 weeks sunt dedicate persoanelor care au nevoie de corectarea miopiei sau hipermetropiei, care preferă lentilele cu schimbare la 2 săptămâni. Fitview Advance asigură o hidratare excelentă pe întreaga perioadei de folosire.

 

Îngrijirea lentilelor

 

Lentilele Fitview Advance 2 weeks necesită îngrijire și dezinfectare obișnuită în soluția specială pentru curatarea lentilelor. Pentru îngrijirea lentilelor FitView vă recomandăm să utilizați soluțiile Clean Active disponibile în oferta noastră.

Parametrii
Categoria Lentile de contact pentru 2 săptămâni
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriti sa continuati?