Sunteți aici:

Biofinity Toric XR 3 buc.

Lentilele Biofinity Toric XR sunt dedicate utilizatorilor de lentile de contact torice care au un astigmatism ridicat. Biofinity Toric XR au o gamă  mult mai mare decât lentilele standard Biofinity Toric.

 

Descrierea produsului Biofinity Toric XR

 

Lentilele Biofinity Toric XR se folosesc cel mult o lună, indiferent dacă sunt folosite zilnic, in mod extins sau si peste noapte. Gradul de hidratare este de 48%, iar ambele materiale cu hidrogel siliconic de înaltă calitate din Comfilcon A fac ca lentilele să fie complet sigure pentru ochi. Nivelul ridicat de hidratare nu implică negativ permeabilitatea oxigenului, care apare la lentilele de contact tipice. O bună permeabilitate a oxigenului, în combinație  flexibilitatea lentilelor torice Biofinity, asigură absolut siguranța purtării acestora nu numai în timpul zilei, ci și în timpul nopții.

Lentilele Biofinity Toric XR sunt fabricate prin tehnologia moderna Aquaform. Lentilele torice Biofinity nu necesită hidratare suplimentară, deoarece acestea rămân la un nivel constant, ridicat umede. Lentilele sunt, de asemenea, foarte stabile, ceea ce este posibil datorită unui sistem special de stabilizare, care este important pentru lentilele torice, deoarece asigură corecția eficientă a astigmatismului. Lentilele Biofinity Toric XR au timp suplimentar mai scurt de aplicare și de stabilizare.

Biofinity Toric XR este mai universal decât Biofinity Toric, iar lentilele tipice torice pot fi adaptate la nevoile tuturor astigmaticilor.

 

Consumatorii vizati de Biofinity Toric XR?

 

Lentilele torice Biofinity Toric XR sunt concepute pentru persoanele care apreciază confortul ridicat. Tehnologia de producție extrem de modernă vă asigură că lentilele de contact pot fi îndepărtate doar o dată pe lună în timpul înlocuirii. Riscul de infecție și uscarea deranjantă a ochilor este redus la minim. Lentilele Biofinity Toric XR de marca vor fi apreciate de persoanele care au defectul mare de vedere, doresc sa ramana active si nu trebuie sa se limiteze doar la ochelarii corectori pentru astigmatism.
 

Dioptrii: Cylindru:
De la +8,50 D pana la +10,00 D (toate 0,50 D) -0,75, -1,25, -1,75, -2,25
De la -10,00 D pana la +10,00 D
(toate 0,50 D de la +/-6,00D)
-2,75, -3,25, -3,75, -4,25,
-4,75, -5,25, -5,75

Parametrii
Categoria Lentile de contact torice
Producător COOPER VISION
Dioptrie -10,00 la +10,00
Raza Curbură 8,7
Diametru 14,5
(Media de evaluare 0/5 pe baza 0 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Lipsesc comentariile la acest produs

Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?