Sunteți aici:

FitView Advance Monthly 1 buc.

+ PROMOTIE - 15% mai ieftin!

Promoție

FitView Advance Monthly 1 buc. cu 15% mai ieftine. Folositi codul: ADF15 și economisiti!

Promotia se aplică numai lentilelor FitView Advance Daily, FitView Advance Lunar, FitView Advance 2 weeks. Promotia nu se poate combina cu Programul de loialitate sau cu alte promoții.


FitView Advance Monthly - lentile de contact lunare pentru corecția miopiei și hipermetropiei.

 

Caracteristicile lentilelor FitView Advance Monthly

 

FitView Advance Monthly sunt lentile lunare realizate din material hidrogel de înaltă calitate - Filcon II 2, care le permite să ofere cele mai bune condiții de utilizare. O hidratare adecvată a ochilor este garantată de un conținut ridicat de apă de 50% și o transmisibilitate a oxigenului (Dk / t) de 23,8. FitView Advance Monthly este cel mai recent model de lentile conceput de specialiștii cu peste 20 de ani de experiență.

 

Cui recomandam lentilele Fitview Advance Monthly?

 

FitView Advance Monthly sunt dedicate pentru persoanele care preferă sa foloseasca lentile pentru confortul lor cu modul de înlocuire lunara.

 

Îngrijirea lentilelor

 

Fitview Advance Monthly necesită îngrijire zilnică utilizând o soluție pentru lentile. Vă recomandăm să utilizați soluțiile Clean Active care sunt disponibile în oferta noastră.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Parametrii
Categoria Lentile de contact lunare
Dioptrie -10,00 la +6,00
Raza Curbură 8,6
Diametru 14,2
(Media de evaluare 5/5 pe baza 2 opiniilor )
Autentificați-vă pentru a adăuga o opinie
Am folosit codul de reducere de mai sus (promotia: ADF15). Am primit foarte repede lentilele de contact si ma bucur ca am ales OPTILEN!
Despre lentilele de contact lunare FitView Advance am doar cuvinte de lauda! Nu deranjeaza si sunt foarte bune pentru miopia cu care ma confrunt de mult timp. Purtand FitView Advance am observat ca senzatia de uscaciune a ochilor a inceput sa mai dispara.

Versiunea mobilă
Doriți să continuați?