Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Lentile AquaView Daily

Sortați după:

Lentile AquaView Daily

Lentilele AquaView Daily sunt destinate tuturor celor care caută lentile de contact confortabile și adecvate, fără a fi necesara o curățare suplimentara și depozitarea în recipiente pentru lentile.

 

AquaView Daily sunt de zi cu zi, lentile moi, care sunt puse dimineața și aruncate seara. Ele sunt extrem de convenabile pentru cei care calatoresc foarte des si nu au timp pentru a proteja pe termen lung lentilele.

 

Descrierea lentilelor AquaView Daily

Ar trebui să încercați să utilizați lentile AquaView Daily, în cazul în care ochii sunt de multe ori iritati, se usucă repede și trebuie să utilizați picături pentru ochi în mod frecvent. Ele sunt concepute pentru persoanele cu deficiențe de vedere care au nevoie de lentile confortabile pe tot parcursul unei zile - purtand chiar pana la 10 ore. Lentila de contact este realizata dintr-un material Bioxifilcon A,cu o hidratare ridicată a lentilelor (58%) oferă ochiului o stare perfect hidratata chiar și la sfârșitul zilei.

 

Lentilele de contact sunt extrem de netede și moi, prin utilizarea de hialuronat de sodiu și, prin urmare, sunt ușor de pus și de scos. Lentilele au o capacitate excelentă de a furniza oxigen la nivelul corneei, prin urmare, brandul AquaView Daily ofera confortul cel mai înalt nivel pe parcursul unei zile.

 

Lentilele traditionale moi au o formă sferică, în timp ce lentilele asferice AquaView zilnice ofera o mai bună vizibilitate și mai clare pe parcursul unei zile.

 

Ochii noștri au nevoie de o protecție eficientă împotriva razelor UV dăunătoare, astfel încât lentilele AquaView sunt echipate cu UVA si UVB pentru a proteja partea acoperită a ochiului.

Pentru cine sunt AquaView Daily?

Lentilele de contact sunt perfecte pentru persoanele care suferă de sindromul de ochi uscat și pentru toți cei care se plâng de iritarea ochilor si mancarimi in timpul zilei. Este menținuta igiena corespunzătoare prin schimbul de zi cu zi al lentilelor, care vă permite să excludă problema cu curățarea și depozitarea lor.

 

Lentilele AquaView de zi cu zi sunt disponibile in pachete cu 10, 30 și 90 de bucăți.

Doriti sa continuati?