Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Eye See

Sortați după:
Aqua Balance cu hialuronat si Alantoina 100 ml

De la: 18.99 RON (1 sticlă 100 ml)

Cu reducere: 17.09 RON mai multe despre reduceri

Aqua Balance cu hialuronat si Alantoina 360 ml

De la: 37.99 RON (1 sticlă 360 ml)

Cu reducere: 34.19 RON mai multe despre reduceri

EYE SEE All-in-one Solution 100 ml

De la: 18.99 RON (1 sticlă 100 ml)

Cu reducere: 17.09 RON mai multe despre reduceri

EYE SEE All-in-one Solution 360 ml

De la: 47.99 RON (1 sticlă 360 ml)

Cu reducere: 43.19 RON mai multe despre reduceri

Eye See Hyaluronate 0,1%

De la: 18.99 RON (1 sticlă 15 ml)

Cu reducere: 17.09 RON mai multe despre reduceri

Herbal Eye Drops 15 ml

De la: 16.99 RON (1 sticlă 15 ml)

Cu reducere: 15.29 RON mai multe despre reduceri

Soluțiile Eye See

Firma Lazuryt funcționează pe piață din anul 2002 și este specializată în producția soluțiilor pentru îngrijirea lentilelor de contact, soluții pentru clătire și picături pentru ochi a mărcii Eye See. Aceste soluții sunt de înaltă calitate și oferă îngrijirea corespunzătoare a lentilelor de contact și la menținerea vederii în cele mai bune condiții.

Descrierea soluțiilor Eye See

Soluțiile Eye See sunt preparate care folosec la curățarea și îngrijirea lentilelor de contact, loțiuni pentru ochi cât și picături pentru ochi. Acestea sunt soluții multifuncționale a căror formulă a fost astfel construită pentru a se potrivi cu nevoile persoanelor care au probleme cu iritarea și infectarea ochilor pe timpul purtării lentilelor de contact. Soluțiile Eye See, la fel ca și alte preparate ale aceleași mărci sunt produse inovatoare care cu o tehnologie modernă face să fie potrivită chiar și în cazul celor mai grave iritări de ochi. Soluțiile Eye See pentru lentilele de contact vor fi adecvate tuturor tipurilor de lentile de contact moi, indiferent de producător.
Producătorul soluțiiloe Eye See a introdus în producția lor cele mai noi tehnologii. În compoziția lor se află printre altele hialuronat de sodiu care oferă o hidratare de durată și un risc mult mai mic de alergii sau nici o iritare a ochilor.
Soluțiile pentru îngrijire Eye see curăță perfect depozitele de proteine și în același timp dezinfectează lentilele de contact. Cu soluțiile pentru lentile de contact Eye See se pot curăța orice lentile de contact și în plus lentilele de contact pot fi păstrate in ele. În compoziția soluțiilor Eye See întâlnim printre altele alantoină care oferă protecție lentilelor de contact și ochilor, dar și substanțe hipoalergenice care sunt inaccesibile în cazul altor soluții și dau confortul la purtarea lentilelor de contact. Soluțiile Eye See calmează iritarea ochilor care pot să apară în cazul purtării pe o perioadă mai lungă de timp a lentilelor de contact și îngrijesc buna condiție a ochilor.
Prezența de hialuronat de sodiu în soluțiile Eye See cauzează că soluția are proprietăți viscoelastice și are o capacitate cu un nivel ridicat de legare a apei. Este de fapt un polimer natural care se găsește în ochiul uman.

Pentru cine sunt soluțiile Eye See?

Utilizarea soluțiilor Eye See este recomandată pentru toate persoanele care poartă lentile de contact. Indiferent dacă purtați lentile de contact lunare sau trimestriale sau anuale, nu contează puterea lor și dacă sunt pentru corectarea vederii soluțiile pentru îngrijire Eye See permit o îngrijire corespunzătoare. Recomandate în special sunt soluțiile pentru lentilele de contact Eye See pentru persoanele care se confruntă cu iritarea ochilor rezultând din timpul purtării lentilelor de contact. Iritarea ochilor continuă nu numai că poate cauza disconfort dar și deteriorează calitatea vederii. Prin urmare, folosirea celor mai potrivite soluții de curățare, dezinfecție și îngrijirea pentru lentilele de contact este în acest moment foarte important. Toate aceste sarcini într-un mod optimal sunt asigurate de soluțiile pentru lentilele de contact Eye See. Ar trebui subliniat faptul că dacă lentilele de contact nu sunt curățate corect pot să provoace infecții, alergii și înroșire. Folosind soluțiile pentru lentile de contact Eye See nu este această posibilitate.

Produsele Eye See

În oferta Eye See găsim următoarele produse:
  • Soluția EYE SEE All-in-One Solution – aceasta este o soluție pentru îngrijire a lentileor de contact moi, multifuncționale, folosită pentru curățarea zilnică, îndepărtează depunerile de proteine, păstrarea, dezinfectarea și umezirea lentileor de contact moi, inclusiv cele din silicon-hidrogel.
  • Soluția EYE SEE Plus Hyaluronate – soluție delicată și eficientă care folosește la păstrarea, dezinfectarea, curăță proteinele și îndepărtează orice murdărie de pe suprafața lentilelor. Are în compoziție hialuronat de sodiu, hidratează perfect lentilele de contact.
  • Soluție EYE SEE All-in-One Solution Plus Hyaluronate – asigură o hidratare corespunzătoare și dă protecție lentilelor de contact și oferă ochilor un confort neegalat la purtarea tuturor lentilelor de contact moi și de asemenea din silicon-hidrogel. Aceasta este o soluție pentru îngrijirea tuturor lentilelor de contact moi.
  • Płyn EYE SEE Aqua Balance – soluție pentru îngrijire multifuncțională, nouă, din claa premium pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Herbal Eye Wash – soluție pentru clătirea ochilor pe bază de plante. Hyaluronate 0,1% - picături hidratante pentru ochi cu hialuronat de sodiu. Herbal Eye Drops – picături pentru ochi cu iluminator și afine negre Soluție Auatens – soluție profesională pentru curățarea ochelarilor.
Doriti sa continuati?