Sunteți aici:

Ghidul vederea ta în mâinile tale

 
Ghidul vederea ta în mâinile tale
11-09-2018
lentilele de contact imbunatatire constanta
Numeroase cercetari de specialitate au cautat sa demostreze impactul perechilor de lentile de contact moderne asupra sanatatii ochilor copiilor si tinerilor.
 
Citește mai mult
26-07-2018
utilizare lentile de contact
Ghid de utilizare lentile de contact: un indicator unic de aplicare, indepartare si ingrjire a accesoriilor oftalmologice de ultima generatie.
 
Citește mai mult
09-07-2018
oculare si lentilele de contact
Un subiect de interes general asupra caruia intentionam sa ne concentram atentia este acela legat de afectiunile oculare si tipurile de lentile de contact care ajuta la corectarea acestora.
 
Citește mai mult
18-06-2018
despre ochi si vedere
De-a lungul timpului, s-au conturat mai multe pareri despre ingrijirea lentilelor de contact. Cu toate aceste, procedura de curatare, ingrjire si conservare a acestora in recipiente special create de catre producatori.
 
Citește mai mult
 

De ce este foarte important să ne protejăm vederea?

Datorită ochilor putem admira frumoasele apusuri de soare, zâmbetul persoanei dragi sau primii pași ai copilului. Din păcate vederea se deteriorează odată cu vârsta. Efecte negative asupra acuității vizuale pot să aibă un regim alimentar necorespunzător, stresul sau lipsa exercițiilor speciale.
În acest sens vă prezentăm câteva metode ce vă vor permite să vă mențineți acuitatea vizuală pentru cât mai mult timp și informații despre îngrijirea corectă a ochilor. De asemenea aici puteți lua legătura cu experții noștri care vă vor împărtăși din experiența lor sau vă vor îndepărta grijile si nelămuririle apărute, prin sfaturi competente.

Anatomia ochiului

Ochiul este un organ foarte delicat. Vă prezentăm, din ce se compune ochiul nostru:
Abonează-te la newsletter și află primul noutățile
Versiunea mobilă
Doriți să continuați?