Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Hydron

Sortați după:
Hydron

Hydron este o companie care aparține de grupul Ginko care produce lentile de contact de cea mai înaltă clasă, proiectate cu gândul la confortul utilizatorilor.

Descrierea firmei

Hydron Lens Ltd este o companie deținută de Optic Ginko din Taiwan înființată în anul 1992 în Jiangsu, China. În acest moment firma Hydron Lens are mai mult de 2,3 mii de angajați și vinde în jur a 10 milioane de lentile de contact pe an. Compania Hydron Lens este lider pe piața lentilelor de contact și a produselor optice în China și oferă lentile de contact de o calitate remarcabilă. Produsele Hydron Lens sunt de asemenea disponibile pe piața internatională și cea europeană, printre care și în Polonia.

Cele mai cunoscute produse Hydron

Cele mai cunoscute produse Hydron vândute pe piața din Polonia sunt:
ActiFresh 400 – lentile de contact proiectate cu un maxim de confort pentru utilizatori. Nivelul lor de hidratare este de 73%, se adaptează ideal pe forma ochiului pacientului și sunt dotate cu filtru UV, care protejează ochii de razele solare daunătoare

Descrierea firmei

Hydron Lens Ltd folosește de mulți ani experiența din Ginko Group, se ocupă cu proiectarea și fabricarea lentilelor de contact folosind materiale revoluționare care imită celulele umane. Hydron Lens se străduiește să îndeplinească în totalitate cerințele clienților ei oferind produse de înaltă calitate la prețuri competitive. Lentilele de contact Hydron Lens au un nivel ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen. Sunt cea mai bună soluție pentru persoanele cu defecte de vedere. De asemenea, utilizatorii care doresc să-și schimbe culoarea ochilor pot folosi lentilele de contact colorate Hydron Lens.
Doriti sa continuati?