Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Ocular Sciences

Sortați după:
BioMedics 1Day 30 buc.

De la: 67.99 RON (30 buc.)

Cu reducere: 61.19 RON mai multe despre reduceri

OCULAR SCIENCES

Fabricarea lentilelor de contact a evoluat spre un mod cât mai natural cu scopul de a imita cât mai bine celulele corpului uman, ca să fie acceptate de ochi și fără să se simtă prezența unui corp străin. Acest procedeu este folosit de compania Ocular Science.

Descrierea firmei

Ocular Sciences, este o companie cu sediul în Concord, California, care a intrat pe piața produselor medicale din 1983. În 2004 Ocular Sciences a fost cumpărată de Coopervision. Ocular Sciences se angajează să fabrice produse la cele mai înalte cerințe care să satisfacă nevoile atât a utilizatorilor privați cât și a saloanelor optice profesionale. Prin urmare, Ocular Sciences are o distribuție largă. Ocular Science oferă lentile de contact zilnice cât și lentile de contact cu un timp mai lung de utilizare decât cel al altor lentile de contact convenționale.

Cele mai cunoscute produse Ocular Sciences

Ocular Science produce o mulțime de lentile de contact cunoscute:
  • Biomedics 1 Day – lentile de contact moi Ocular Sciences, cu nivel ridicat de hidratare, concepute pentru a fi schimbate zilnic. Elimină problema depunerilor - sunt rezistente la depunerea proteinelor pe suprafața lor, evitând alergiile și infecțiile. Sunt de asemenea ușor de folosit.
  • Biomedics 55 evolution  lentile de contact cu schimbare lunară, dau un confort de vedere mulțumită formei modern și marginilor subțiri, rotunde.

Caracteristicile producătorului

Lentilele de contact Ocular Sciences sunt subțiri și ușor de utilizat, astfel încât se adresează utilizatorilor care folosesc lentile de contact pentru prima dată. Ocular Sciences oferă lentile de contact de zi, torice, multi-focale, cosmetice, sferice și asferice. Lentilele de contact Ocular Sciences sunt adesea folosite de către sportivi și persoane cu stil de viata activ.
Doriti sa continuati?