Inscrie-te la newsletter-ul Optilen.ro și fii la curent cu cât de mult veți câștiga.

Înregistrează-te și a obține 5% REDUCERE la achizițiile dumneavoastră!
Livrare gratuita Preturi fara TVA coduri de reducere Cumperi lentile - primesti cadouri

Vreau să fiu informat despre promoțiile și produsele noi dîn magazinul vostru.

Aplicarea lentilelor de contact

Cum se aplica lentilele de contact?

* Înainte de aplicarea lentilelor de contact spălați-vă mâinile, apoi ștergeși-le cu un prosop curat. Să fiți atenți ca mâinile să fie uscate bine pentru ca lentila ar putea să nu se dezlipească de pe degetul umed.
* Scoateți lentile din cutie. Asigurați-vă că lentila nu este deteriorată.
* Aplicarea lentilelor de contact începeți întotdeauna cu aceeași lentilă (stânga sau dreapta) - datorită cărui fapt evitați să le încurcați.
* După aplicarea lentilei umede pe degetul arătător cu a doua mână desfaceți pleoapele cât de mult puteți - pleoapa de jos se ține cu degetul mare - și cea de sus cu degetul arătător.
* Uitați-vă în sus și așezați lentila de contact în ppartea de jos a sclerei ochiului. Cel mai bine este să vă uitați în oglindă pe toată perioada procesului de aplicare a lentilelor de contact, vă va ajuta la coordonarea mișcării mâinilor.
* Amintiți-vă că pe timpul aplicării lentilei de contact ochiul ar trebui să fie nemișcat, încercați să vă uitați într-un singur punct, acest lucru va facilita aplicarea lentile.
* În momentu când simțiți că lentile s-a lipit decornee închideți încet pleoapele.
* Clipiți de câteva ori pentru a centra lentila de contact pe ochi. Știți că lentila de contact singură se centrează și rar se întâmplă ca să se miște sau să se așeze în altă parte a ochiului.
* Dacă după aplicarea lentilelor simțiți un disconfort, scoateți lentila din ochi și verificati-o dacă nu este deteriorată. Dacă nu constatați deteriorarea clătiți lentila de contact cu soluție pentru îngrijire și aplicați din nou urmând tot procesul descris mai sus.
* A doua lentilă se aplică în mod identic.
Doriti sa continuati?