Profitați de oferta noastră specială

Numai acum avem 6% REDUCERE pentru tine!

Introduceți codul *: Copiază codul

*Cod activ pentru 7 zile.

Sunteți aici:

Aplicarea lentilelor de contact

 
■ Înainte de aplicarea lentilelor de contact spălați-vă mâinile, apoi ștergeși-le cu un prosop curat. Să fiți atenți ca mâinile să fie uscate bine pentru ca lentila ar putea să nu se dezlipească de pe degetul umed.
■ Scoateți lentile din cutie. Asigurați-vă că lentila nu este deteriorată.
■ Aplicarea lentilelor de contact începeți întotdeauna cu aceeași lentilă (stânga sau dreapta) - datorită cărui fapt evitați să le încurcați.
■ După aplicarea lentilei umede pe degetul arătător cu a doua mână desfaceți pleoapele cât de mult puteți - pleoapa de jos se ține cu degetul mare - și cea de sus cu degetul arătător.
■ Uitați-vă în sus și așezați lentila de contact în ppartea de jos a sclerei ochiului. Cel mai bine este să vă uitați în oglindă pe toată perioada procesului de aplicare a lentilelor de contact, vă va ajuta la coordonarea mișcării mâinilor.
■ Amintiți-vă că pe timpul aplicării lentilei de contact ochiul ar trebui să fie nemișcat, încercați să vă uitați într-un singur punct, acest lucru va facilita aplicarea lentile.
■ În momentu când simțiți că lentile s-a lipit decornee închideți încet pleoapele.
■ Clipiți de câteva ori pentru a centra lentila de contact pe ochi. Știți că lentila de contact singură se centrează și rar se întâmplă ca să se miște sau să se așeze în altă parte a ochiului.
■ Dacă după aplicarea lentilelor simțiți un disconfort, scoateți lentila din ochi și verificati-o dacă nu este deteriorată. Dacă nu constatați deteriorarea clătiți lentila de contact cu soluție pentru îngrijire și aplicați din nou urmând tot procesul descris mai sus.
■ A doua lentilă se aplică în mod identic.
 
Abonează-te la newsletter și află primul noutățile
Versiunea mobilă
Doriți să continuați?