Prezentare top lentile de contact Aprilie 2022

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
5

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
6

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
7

Ești gata să te joci cu nuanțele de culori ale ochilor tăi? Dorești să schimbi culoarea naturală a ochilor în nuanțe de albastru strălucitor, true safir, turcoaz, gri sau ametist? Aceste lentile le încorporează pe toate. Schimbă în mod natural culoarea ochilor, chiar dacă ai ochi de culoare închisă sau deschisă ori ai nevoie sau nu de dioptrii. Folosesc tehnologia Smart Shield și sunt disponibile în ambalaje de 2 bucați. Air Optix Colors sunt lentile colorate lunare moi, produse de către Alcon, cu o capacitate foarte ridicată de permeabilitate a oxigenului.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
10

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA APRILIE 2022

Călătoriile cu avionul vor fi mereu o mare bucurie pentru cei mari, dar şi pentru cei mici. Acestea implică, însă, o serie de restricţii, în special în ceea ce priveşte greutatea bagajelor ce trebuie să le aduci cu tine. Lucrul acesta ăţi va afecta şi opţiunea pentru aducerea perechilor portivite de lentile de contact, astfel încât să fie portabile, să nu cântărească foarte mult şi să nu ocupe foarte mult spaţiu. În plus, alegerea tipului de lentile de contact, zilnice, lunare, bi-lunare, anuale, trimestriale, va ţine cont de o serie de parametri, cum ar fi: patrticularităţile şi natura afecţiunii oculare cu care te confrunţi, dispoziţia ta pentru a aloca timp în vederea respectării cu sfinţenie a procesului de îngrijire a lentilelor de contact.

Reguli privind transportul de lichide

În cazul purtătorilor de lentile de contact, călătoria cu avionul este un pic mai delicată şi nu din teama că nu ai ajunge rapid la destinaţie sau alte motive pe care conspurationiştii le-ar putea invoca. Ci, mai exact, prin prisma setului de reguli pe care companiile aeriene le-ar putea impune. Altfel spus, începând cu 31 ianuarie 2014 s-au pus în aplicare noile reguli de transport pentru lichide, aerosoli și geluri pe care le poți transporta în bagajul de mână impus de Uniunea Europeană NR. 246/2013. Astfel că lichidele se transportă numai în recipiente de maxim 100 ml, împachetate toate într-o sigură pungă prevăzută cu sistem de închidere. Aceasta nu trebuie să cântărească mai mult de un kilogram. De asemenea, produsele lichide cumpărate din duty-free trebuie să fie ambalate individual, în pungi cu sisteme de securitate în care să fie vizibile obiectul și chitanța.

La punctul de control punga cu lichide este scoasă din bagajul de mână și pusă separat într-o tăviță. Trebuie să ții cont de faptul că operatorii de securitate pot deschide și verifica recipientele și chiar interzice transportul lor, dacă acestea par suspecte. Prin urmare, trebuie să fii foarte atent ce și cum împachetezi lichidele pentru bagajul de mână. In cazul nerespectarii regulilor, sticlutele se confisca la punctul de control. De asemenea, dimensiunile pungii resigilabile acceptate sunt de 20X20 cm sau 15X15 centimetri. Fiecare pasager are dreptul la o singură astfel de pungă în bagajul de mână. Deci, nu uitati sa cunmparati solutii de ingrijire la flacoane mici, de 100 ml.

Avantajele lentilelor de contact zilnice

În situaţia in care pleci în vacanţă, utilizarea lentilelor de contact zilnice este o mană cerească pentru tine. Pe de o parte, scapi de grija îngrijirii lor, dar şi de grija transportului de soluţii de îngrijire la bordul avionului. Pe de altă parte, elimini, la maxim, riscul contractării unor infecţii sau iritaţii oculare, deoarece lentilele zilnice se folosesc doar pe durata unei zile, iar la finalul acesteia se aruncă. A doua zi, vei lua o pereche de lentile absolut nouă. Deci, îţi vei lua atâtea lentile de contact câte zile de vacanţă ţi-ai planificat. Nu în ultimul rând, ai un bagaj mai uşor, ceea ce este esenţial atunci când calatoreşti cu avionul şi trebuie să cari bagajele prin aeroport până la hotel. Ce presupune acest lucru?

Când pleci într-o vacanță sau într-o excursie, preferi să iei cu tine doar lucrurile cu adevărat importante pentru următoarele zile. Lipsa necesității utilizării unei soluții de intreținere sau a unui suport pentru lentile reprezintă un adevărat avantaj, mai ales pentru cei care călătoresc cu avionul. Totodată, scapi de grija că soluțiile s-ar putea vărsa prin bagaj din cauza presiunii din cabina avionului.

Avantajele lentilelor de contact lunare

Atunci când pleci în vacanţă, poti apela, în egală măsură, la lentile de contact lunare. Acestea sunt articole medicale optice care se folosesc pe o durată maxima de 30 de zile, după care se înlocuiesc. În plus, ele necesită respectarea unor reguli stricte de igienă şi de îngrijire. Cei mai mulți utilizatori ai accesoriilor ofalmologice au ales lentile de contact lunare grație gradului ridicat de confort, care se menține permanent în condițiile perioadei lungi de utilizare. În plus, achiziționarea unei perechi de lentile de contact lunare generează costuri mult mai mici, dar și un confort crescut prin comparație alegerea unei perechi de contact anuale sau trimestriale, în contextul deteriorării acestei. Durata relativ scurtă de utilizare constituie un alt avantaj al lentilelor de contact lunare. Pe de alta parte, complicațiile legate de utilizarea lentilelor de contact sunt extrem de rare. Mai mult, depozitele proteice se adună pe suprafața lentilei într-o proporție mai mare în cazul lentilelor de contact trimestriale și anuale decât în cazul celor lunare. Depozitele proteice ale microrganismelor externe perturba vederea, astfel încât ochiul uman le percepe ca pe o stare de disconfort pronunțat. Lentilele de contact lunare sunt, nu în ultimul rând, imperceptibule pentru purtătorul acestora și asigură ochiului o hidratare și un nivel de umiditate optim.

Recomandări medicale pentru purtătorii lentilelor de contact pe durata călătoriei cu avionul

Pe timpul zborurilor lungi este recomandat să înlocuieşti lentilele de contact cu ochelarii de vedere. Aerul din avion este foarte uscat şi poate deshidrata ochii şi lentilele, provocând disconfort. Dacă foloseşti exclusiv lentile de contact, atunci trebuie să ai la îndemână şi să foloseşti frecvent, picături pentru ochi, pentru a lubrifia ochii şi lentilele. Picăturile sunt disponibile în flacoane mici şi sunt admise în bagajul de mână. Lentilele zilnice, de unică folosinţă sunt ideale pentru călătorii, întreţinerea şi depozitarea lor nemaifiind necesară. După fiecare purtare, lentilele se aruncă şi se înlocuiesc cu o pereche nouă, evitând astfel orice sursă de contaminare a lor.

În cazul lentilelor refolosibile, îţi recomandăm să achiziţionezi soluţie pentru curăţare, în recipient mic, care respectă restricţiile pentru lichide la bordul avionului. O idee bună este să iei cu tine în bagaj, soluţie şi picături, mai degrabă decât să le cumperi la destinaţie, deoarece unele branduri s-ar putea să nu fie disponibile. Fie că porţi lentile de unică folosinţă, fie refolosibile, ia cu tine cel puţin o pereche în plus. Există riscul de a pierde lentilele sau de a fi necesară înlocuirea vreuneia din anumite motive.

Alegerea pe baza unui top lunar

Dacă nu ştii ce mărci de lentile să alegi, soluţia ar fi să apelezi la analiza unui top lunar al lentilelor de contact, care îţi prezintă popularitatea lentilelor de contact pe baza manierei în care acestea sunt comercializate.

Primul loc în top este ocupat de către lentilele ACUVUE OASYS 6 bucăți. Lentile de contact cu înlocuire săptămânală, care au un agent de hidratare unic, Hydraclear Plus. Ele sunt fabricate pe bază de material senofilcon A și prezintă un continut de apă de 38%. Sunt un tip de lentile de contact care combină perfect beneficiile materiale oferite de hidrogel și silicon hidrogel. Ele sunt concepute pentru a menține ochii hidratați și proaspeți. Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor să respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existența unui agent intern de hidratare, face ca lentilele să-și păstreze calitățile pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Sunt echipate cu filtru UVA și UVB, ceea ce face ca aceste lentile să fie ideale în protejarea ochilor de acțiune agresivă a razelor UV.

Locul al doilea în topul lunii octombrie revine lentilelor ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 bucăți. Acestea sunt lentile de contact torice, cu o putere mare de absorție a oxigenului și cu o capacitate imensă de a se plia conturului anatomic al ochiului. Beneficiază de aportul tehnologiei inovative Hydraclear Plus, având o transmisibilitate a oxigenului de 98%. Sunt ideale, așadar, pentru un confort susținut, de lungă durată, timp de două săptămâni. Tehnologia Hydraclear face ca suprafața lentilei să devină extrem de netedă și moale. De aceea, au devenit un sortiment de lentile extrem de apreciat și popular, mai ales în rândul pacienților tineri.

Pentru a șasea lună consecutiv, topul lunar al lentilelor de contact este ocupat de #bioview Monthly, 6 bucăți. Lentilele #bioview Monthly 6 bucăți ssunt accesorii oftalmologice cu utilizare lunară, confecționate din material silicon și hidrogel din generația a treia. Lentilele combină tehnologia modernă Olifilcon A cu siliconul de a treia generație, fapt ce oferă o senzație de hidratare maximă și ajută la combaterea fenomenului uscăciunii oculare.

În concluzie, este de la sine înţeles că un punct de vedere informat este esenţial arunci când eşti la prima pereche de lentile de contact sau atunci când nu deţii suficiente detalii cu privire la sortimentul de accesorii pe care să le porţi în continuare.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati