Prezentare top lentile de contact Decembrie 2022

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
    • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
    • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
    • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică

3

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
5

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
6

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică
9

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică
10

DAILIES® AquaComfort Plus® lentilele sunt accesorii sferice, de unică folosinţă. Ele sunt prevăzute cu un sistem aparte, cu triplă acţiune de hidratare, care presupune lubrifierea lentilelor în prima parte a zilei, in vederea aplicării facile, umidicarea pe parcursul întregii zile şi reîmprospătarea spre finalul celei din urmă. Lentile potrivite pentru noii purtători de lentile de contact, dar şi pentru persoanele cu un stil de viaţă dynamic. Ca beneficia, ele aduc un confort sporit la purtare datorita sistemului Triple Action Moisture care asigură umezirea, hidratarea şi împrospătarea lentilelor; fixare excelentă pe ochi şi adaptarea rapidă a celor din urmă, datorită materialului Nalfilcon A şi a hidratării ridicate (conţinut de apă de 69%); utilizare propice şi facilă, chiar de către copii, graţie proprietăţilor ultra-hidratante şi a nivelului scăzut de dificultate pe care îl presupune aplicarea acestor lentile; vedere extrem de clară şi rezistenţă sporită la murdărie; lentile de unică folosinţă, cu înlocuire zilnică.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA DECEMBRIE 2022

Dacă te-ai săturat deja de vechea ta pereche de ochelari din diferite motive, precum: se aburesc pe tip de iarnă în condițiile în care treci repid de la mediul exterior rece la mediul ambient unde temperaturile depasesc 20 de grade, nu beneficiezi de o buna vedere periferica, ai tendinta de a-i uita frecvent, acum ai o soluție eficientă pentru tine! Evoluția industriei oftalmlogice a contribuit la apariția unor inovații moderne de corecție optică, numite lentile de contact. Acestea aduc o serie de avantaje, comparative cu ochelarii de vedere. Dintre multiplele beneficii, se recomandă să ai în vedere următoarele: asigurarea unei mai bune vederi periferice, adaptabilitatea superioară la nevoile generației actuale, sunt extrem de portabile. În plus, dacă afară este foarte frig și nu te-ai decis ce să alegi între lentilele de contact și o pereche de ochelari de vedere, noi, specialiștii oftalmologi ai Optilen, vă propunem cu căldură soluția lentilelor de contact. Astfel, alegând accesoriile medicale oftalmologice, vei avea parte de, pe lângă o corecție optică rapidă, și de un nivel corespunzător de hidratare a ochilor, grație, în primul rând, materialelor hidrofile din care sunt confecționate lentilele de contact.

Pe langă aceste aspecte de bază, lentilele de contact mai au și un alt beneficiu important. Este vorba despre faptul că nu se aburesc pe timpul iernii atunci când faci trecerea rapidă de la rece la cald.

Funcționarea lentilelor de contact iarna

Iarna poate fi un sezon problematic dacă ești purtător de lentile de contact. Chiar dacă afară avem lapoviță și ninsori, acesta este anotimpul cel mai uscat, iar temperaturile scăzute și razele utraviolete reflectate de zăpadă îți pot cauza probleme neașteptate. Sensibilitatea oculară, ochii uscați și lăcrimarea din reflex te pot afecta în acest sezon, chiar și dacă nu ai mai avut probleme anterioare cu utilizarea lentilelor.

Ce se întâmplă cu ochii în sezonul rece? Sănătatea oculară este importantă indiferent de sezon, însă purtătorii de lentile de contact trebuie să acorde o atenție sporită igienei și modului de utilizare a lentilelor iarna. Există câțiva factori naturali care îți pot pune în pericol sănătatea oculară:

  • Temperaturile scăzute;
  • Vântul puternic și uscat;
  • Umiditatea scăzută;
  • Intensificarea razelor UV, reflectate de zăpadă.

Temperaturile și umiditatea scăzute, în combinație vântul puternic și uscat, sunt un inamic al lubrifierii ochilor. Astfel, poți dezvolta sindromul ochiului uscat, aceasta fiind cea mai comună afecțiune iarna. De asemenea, trebuie să te protejezi împotriva razelor UV reflectate de zăpadă, pentru a evita afecțiuni serioase precum cataracta și degenerescența maculară.

Sindromul ochiului uscat

Cea mai des întâlnită afecțiune pe timpul iernii este sindromul ochiului uscat. Dacă știi deja că suferi de acest sindrom, trebuie să ai mai multă grijă în sezonul rece, deorece purtarea lentilelor se poate dovedi problematică. La ce simptome trebuie să fii atent:

  • Senzațiile de înțepătură, arsură sau mâncărime la nivelul ochilor;
  • Iritația ochilor la vânt puternic;
  • Sensibilitate crescută la lumină;
  • Senzația de "nisip în ochi";
  • Oboseala ochilor după perioade scurte de lectură;
  • Încețoșarea vederii, care se agravează spre finalul zilei sau după focalizarea unui obiect o perioadă îndelungată (după folosirea calculatorului.

Poți ameliora aceste simptome prin utilizarea unor produse de lubrifiere, cum ar fi picăturile de ochi sau soluțiile de întreținere ce conțin și lubrifiant. Aceste produse compensează deficitul de lacrimi al ochilor, însă trebuie folosite doar la nevoie, pentru perioade scurte de timp și numai la recomandarea medicului oftalmolog sau al specialistului.

Mitul înghețării lentilelor de contact

Mulți purtători de lentile de contact se tem că lentilele de contact vor îngheța și că se pot lipi de ochi. Acest lucru este imposibil, deoarece temperatura corpului uman va menține lentilele de contact la un nivel normal, așadar nu trebuie să te îngrijorezi că vor îngheța. Cu toate acestea, pot exista situatii în care lentilele să se răcească, dar asta doar în condiții meteorologice extreme.

Topul lunar al lentilelor de contact

Dacă îți propui să nu te mai confrunți iarna cu dificultățile provocate de aburirea lentilelor ochelarilor de vedere, este momentul să faci o schimbare și să urmezi recomandările specialiștilor noștri. Aici facem referire la selectarea unui model de ultimă generație de articole optice. Unul dintre criteriile determinante în definirea opțiunii tale este de a urmări topul lunar al lentilelor de contact.

Lentilele ACUVUE® OASYS 6 bucăți ocupă, în continuare, primul loc al podiumului în topul întocmit de experții Optilen pe luna decembrie. Sunt lentile săptămânale cu o frecvență de schimbare la 2 săptămâni, preduse de compania Johnson&Johnson. Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS face ca lentilele să fie netede și confortabile pe ochi, iar clipitul este unul natural - lentilele, aproape că nu se simt pe ochi! Tot datorită acestei tehnologii, lentilele își păstrează umiditatea și rezistă astfel la depunerile proteice. Permeabilitatea peste medie a oxigenului spre cornee le face potrivite pentru ochii sensibili. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS sunt potrivite pentru acele persoane, care suferă de sindromul de ochi uscat, pentru cei care petrec multe ore în fața monitorului sau cei care lucrează în spații cu aer condiționat.

Lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. fac parte din familia lentilelor de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate ridicată la oxigen. Combinând Tehnologia SmartShield™ a lentilelor Air Optix cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obţinut o lentilă de contact care oferă protecţie remarcabilă împotriva depunerilor şi o hidratare de durată care susţine portul confortabil din ziua 1 până în ziua 30.

#bioview Monthly 6 buc sunt lentile lunare care incheie, luna aceasta, podiumul celor mai comercializate lentile de contact, de o bună calitate, confecționate din materialul Olifilcon A. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia Agentului de umezire și sterilitatea suprafeței #bioview Monthly se caracterizează printr-o suprafață moale și mătăsoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apă pe toată suprafața lentilei, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune al ochiului.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati