Prezentare top lentile de contact Februarie 2022

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
5

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
6

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
7

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

ULTRA® sunt o marcă de lentile de contact lunare din familia Bausch&Lomb, ambalate în cutii cu câte 6 bucăți fiecare. Accesoriile medicale oftalmologice sunt destinate persoanelor care petrec ore întregi în fața dispozitivelor electronice utilizate astăzi, cum ar fi calculatoarele, laptop-urile sau telefoanele inteligente. Acestea sunt lentile concepute pentru port zilnic cu o perioadă de înlocuire lunară. Tehnologia inovatoare Tehnologia MoistureSeal asigură o hidratare stabilă și echilibrată, iar materialul silicon hidrogel permite o permeabilitate foarte ridicată la oxigen.

Verifică
10

Air Optix PLUS HydraGlyde Multifocal sunt ultima versiune de lentile de contact multifocale de la Alcon din cunoscuta gamă Air Optix. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel cu transmisibilitate crescută la oxigen destinate corecției presbiopiei. Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde Multifocal asigură vederea impecabilă la toate distanțele (apropiere, intermediar, distanță). Aceste lentile sunt create pentru corectarea vederii pe toate distanțele. Air Optix PLUS HydraGlyde Multifocal are mai multe zone optice între care ochiul poate avea o tranziție ușoară.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA FEBRUARIE 2022

Lentilele de contact sunt instrumente moderne, practice și confortabile de corecție optică a problemelor de vedere. Lentilele de contact se poartă conform prescripției medicale indicate de către specialistul oftalmolog. Întrebuințarea lor nu va depăși durata de timp indicată de producător. Cu toate acestea, există categorii de lentile destinate purtarii prelungite, cum ar fi lentilele de contact pentru zi și noapte. Acestea pot fi purtate, fără probleme, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Acestea sunt recomandate persoanelor cărora le place să adoarmă cu lentilele de contact la ochi. De fapt, acei pacienți chiar se întreabă dacă este acceptată, în condiții de siguranță pentru vedere, purtarea acestor accesorii pe durata somnului.

Pot dormi cu lentilele de contact?

Este întrebarea care ne frământă și chiar ne macină pe toți. Cu siguranță că o asemenea metodă ar fi confortabilă pentru toți utilizatorii de corecții optice, însă să vedem care este părerea specialiștilor. Este un fapt binecunoscut că este important să îndepărtați lentilele de contact înainte de a merge la culcare pentru a reduce probabilitatea infecțiilor oculare. Potrivit oamenilor de știință australieni, persoanele care dorm cu lentile de contact au șanse de 6,5 ori mai mari să dezvolte o inflamație a corneei.

Date care te-ar putea suprinde

Oamenii de știință au intervievat 1.618 de purtători de lentile de contact cu vârsta intre 12–17 ani și au descoperit că 85% au cel puțin un obicei riscant. 44% dintre ei merg mai puțin de o dată pe an la medicul oftalmolog. 30% dorm cu lentilele de contact, deși aceasta sporește de 6 ori mai mult riscul de infecție. 27% înoată cu lentilele aplicate, deși lentilele sunt foarte sensibile la bacterii și germeni.

Ce se intampla daca atipesc?

Totul depinde de cât timp dormi. Dacă, de exemplu, în mod obișnuit adormi în autobuz pe drumul spre casă sau tragi un pui de somn (15–45 de minute), nu riști nimic. S-ar putea să ai doar o vedere încețoșată și ochi uscați pentru un timp scurt, ca urmare. Cu toate acestea, dacă adormi seara cu lentilele și, prin urmare, ele rămân pe ochii tăi toată noaptea, ar putea fi un pic mai problematic. Prin urmare, tipul de lentile de contact pe care le porți poate face diferența.

Lentilele din silicon-hidrogel permit să treacă mai mult oxigen spre cornee, astfel încât ochii tăi, probabil, nu vor fi foarte inflamati. Dar dacă porți lentile din hidrogel, ochii vor fi cel mai probabil roșii și usturătoare când te trezești și chiar îți poți deteriora corneea. Dormitul cu lentilele de contact mărește de 6 ori riscul de infectare pentru ochi.

Dacă ești genul de persoană careia îi place să se lase captivat de un program TV bun sau să citească o carte când stă în pat și uneori se află în derivă, lentilele cu purtare extinsă sunt răspunsul viselor tale! După cum sugerează și numele lor, aceste lentile de contact cu purtare extinsă sunt concepute pentru a fi purtate tot timpul – chiar și în timpul somnului. Acestea sunt realizate din material special de silicon-hidrogel și permit ochilor sensibili să obțină suficient oxigen în timpul somnului. Așadar, puteți dormi cu lentile de contact dacă sunt lentile de contact speciale pentru zi și noapte. Aceste lentile cu purtare extinsă oferă ochilor umezeală și oxigen și astfel împiedică uscarea ochilor.

Când nu ar trebui să adormi cu lentile de contact aplicate?

Dacă suferiți de ochi sensibili sau uscați, trebuie să dați jos întotdeauna lentilele înainte de a merge la culcare (chiar și lentilele cu purtare extinsă). Dacă este deosebit de important pentru dvs. ca lentilele să rămână aplicate peste noapte, vă recomandăm o consultație cu un oftalmolog.

Cum te-ar ajuta un top al lentilelor de contact?

Un top al celor mai populare lentile de contact pe luna februarie 2022 ți-ar fi de folos atunci când te afli în criză de idei și nu știi ce model să alegi.

Primul loc în top este ocupat de către lentilele ACUVUE OASYS. Lentile de contact cu inlocuire săptămânală, care au un agent de hidratare unic, Hydraclear Plus. Ele sunt fabricate pe bază de material senofilcon A și prezintă un conținut de apă de 38%. Sunt un tip de lentile de contact care combină perfect beneficiile materiale oferite de hidrogel și silicon hidrogel. Ele sunt concepute pentru a menține ochii hidratați și proaspeți. Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor să respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existența unui agent intern de hidratare, face ca lentilele să-și păstreze calitățile pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Sunt echipate cu filtru UVA și UVB, ceea ce face ca aceste lentile să fie ideale în protejarea ochilor de acțiune agresivă a razelor UV.

Locul al doilea în topul lunii octombrie revine lentilelor ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM. Acestea sunt lentile de contact torice, cu o putere mare de absorbție a oxigenului și cu o capacitate imensă de a se plia conturului anatomic al ochiului. Beneficiază de aportul tehnologiei inovative Hydraclear Plus, având o transmisibilitatea oxigenului de 98%. Sunt ideale, așadar, pentru un confort susținut, de lungă durată, timp de două săptămâni. Tehnologia Hydraclear face ca suprafața lentilei să devină extrem de netedă și moale. De aceea, au devenit un sortiment de lentile extrem de apreciat și popular, mai ales în rândul pacienților tineri.

Pentru a șasea lună consecutiv, topul lunar al lentilelor de contact este ocupat de #bioview Monthly. Lentilele #bioview Monthly sunt accesorii oftalmologice cu utilizare lunară, confecționate din material silicon și hidrogel din generația a treia. Lentilele combină tehnologia modernă Olifilcon A cu siliconul de a treia generație, fapt ce oferă o senzație de hidratare maximă și ajută la combaterea fenomenului uscaciunii oculare.

În concluzie, este de la sine înţeles că un punct de vedere informat este esenţial atunci când eşti la prima pereche de lentile de contact sau atunci când nu deţii suficiente detalii cu privire la sortimentul de accesorii pe care să le porţi în continuare.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati