Prezentare top lentile de contact Ianuarie 2023

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
    • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
    • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
    • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică

3

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
5

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
6

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
7

DAILIES® AquaComfort Plus® lentilele sunt accesorii sferice, de unică folosinţă. Ele sunt prevăzute cu un sistem aparte, cu triplă acţiune de hidratare, care presupune lubrifierea lentilelor în prima parte a zilei, in vederea aplicării facile, umidicarea pe parcursul întregii zile şi reîmprospătarea spre finalul celei din urmă. Lentile potrivite pentru noii purtători de lentile de contact, dar şi pentru persoanele cu un stil de viaţă dynamic. Ca beneficia, ele aduc un confort sporit la purtare datorita sistemului Triple Action Moisture care asigură umezirea, hidratarea şi împrospătarea lentilelor; fixare excelentă pe ochi şi adaptarea rapidă a celor din urmă, datorită materialului Nalfilcon A şi a hidratării ridicate (conţinut de apă de 69%); utilizare propice şi facilă, chiar de către copii, graţie proprietăţilor ultra-hidratante şi a nivelului scăzut de dificultate pe care îl presupune aplicarea acestor lentile; vedere extrem de clară şi rezistenţă sporită la murdărie; lentile de unică folosinţă, cu înlocuire zilnică.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
9

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
10

Suferi de foarte mult timp de pe urm simptomelor neplăcute ale astigmatismului? Vrei să înlocuiești tradiționalii ochelari cu o metodă revoluționară de corecție optică, care să vină cu un plus de confort? Vă propunem alternativa perechii de lentile de contact ACUVUE® OASYS 1-DAY FOR ASTIGMATISM 30 buc, lentile de unică folosință, marca Johnson&Johnson, care fac parte dintr-o categorie mică de lentile torice zilnice din silicon-hidrogel. Oferă o gamă variată de combinații de parametri. 1 cutie conține 30 de lentile și sunt concepute pentru a putea ține pasul chiar și cu cel mai agitat stil de viață. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS 1-DAY FOR ASTIGMATISM sunt perfecte atât pentru practicarea sporturilor cât și pentru zile liniștite și pot fi ușor schimbate cu ochelarii de vedere atunci când nu dorești să le utilizezi.

Verifică


Iarna este un moment în care cei care au nevoie de corecție optică se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește aburirea suprafeței lentilei ochelarilor de vedere în contextul trecerii rapide de la aerul exterior răcoros la mediul ambiental plăcut. În scopul prevenirii unor situații mai puțin plăcute în sensul protecției ochilor, se recomandă folosirea lentilelor de contact, care sunt accesorii mult mai rezistente la trecerea termică de la exterior spre interior.

Un sezon problematic

Iarna poate fi un sezon problematic dacă ești purtător de unei perechi de articole optice. Chiar dacă afară avem lapoviță și ninsori, acesta este anotimpul cel mai uscat, iar temperaturile scăzute și razele utraviolete reflectate de zăpadă îți pot cauza probleme neașteptate. Sensibilitatea oculară, ochii uscați și lăcrimarea din reflex te pot afecta în acest sezon, chiar și dacă nu ai mai avut probleme anterioare cu utilizarea lentilelor. De aceea, ese indicat sa alocăm o atenție sporită igienei și modului de utilizare a lentilelor de contact pe timpul iernii. Există câțiva factori naturali care îți pot pune în pericol sănătatea oculară:

  • Temperaturile scăzute;
  • Vântul puternic și uscat;
  • Umiditatea scăzută;
  • Intensificarea razelor UV, reflectate de zăpadă.

Administrarea picăturilor pentru ochi

Prevenirea simptomelor neplăcute associate uscăciunii oculare sau iritațiilor ochilor nu este un lucru tocmai simplu atunci când suferi de o sensibilitate accentuată a ochilor. O soluție de combaterii simptomatologiei o reprezintă folosirea picăturilor de ochi, cunoscute și sub numele de "lacrimi artificiale". Mai exact, este umezesc ochii și permit o hidratarea complete în lipsa acțiunii inițiale a materialelor hidrofile din care sunt fabricate lentilele de contact.

Acestea înlocuiesc filmul lacrimal afectat de condițiile de mediu dure sau de stările interne care duc la dezechilibre în lacrimile naturale. Ca formă de prezentare, le găsiți în flacoane, sub formă de picături, suspensie, emulsie sau gel, ultimul aplicandu-se mai ales seara. Verificați pe etichetă compatibilitatea cu portul lentilelor de contact! Cele care nu sunt compatibile, se instilează înainte de a aplica lentila cu 10-15 minute și, respectiv, după scoaterea ei.

Nu stați în încăperi cu aer uscat!

Pentru a avea un confort cât mai de lungă durată cu lentilele de contact, va mai sfătuiesc să nu stați în încăperi cu aer uscat (aer condiționat cald sau rece); dacă sunteți nevoit, atunci plasați pe calorifere sau pe pervaz, la soare, vase de apă din care atmosfera să se umidifice. Când lucrați la calculator, aplicați regula 20-20-20: la fiecare 20 de minute, uitați-vă timp de 20 de secunde la distanță de 20 de “feet” picioare (echivalentul a 6 metri). Acest lucru vă va relaxa vederea de aproape și vă va face mai odihnit. Tot pe perioada lucrului la calculator sau alte ecrane, este bine să nu uitați să clipiti. Acest gest simplu împrăștie lacrimile pe suprafața ochilor și a lentilei de contact și le hidratează uniform, oferindu-vă o vedere mai clară.

Topul lunar al lentilelor de contact

Alegerea modelului care ți se potrivește de lentile de contact este util în contextul în care ai nevoie de instrumente de corecție optică care să-ți asigure un plus de confort.

Primul loc al tipului lunii ianuarie revine lentilelor ACUVUE® OASYS 6 bucăți, lentile lunare care se caracterizează printr-un nivel ridicat de hidratare a materialului de fabricație a lentilei. Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS face ca lentilele să fie netede și confortabile pe ochi, iar clipitul este unul natural - lentilele, aproape că nu se simt pe ochi! Tot datorită acestei tehnologii, lentilele își păstrează umiditatea și rezistă astfel la depunerile proteice. Permeabilitatea peste medie a oxigenului spre cornee le face potrivite pentru ochii sensibili. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS sunt potrivite pentru acele persoane, care suferă de sindromul de ochi uscat, pentru cei care petrec multe ore în fața monitorului sau cei care lucrează în spații cu aer condiționat.

Lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc se clasează pe locul al doilea al topului lunii ianuarie. Sunt noua versiunea îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt concepute pentru a corecta defectele de vedere sferice și sunt potrivite pentru portul continuu, datorită permeabilității crescute a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară.

Podiumul este încheiat de lentilele #bioview Monthly 6 buc., o marcă de lentile abonată la locul al treilea. Lentile de ultimă generație - lentilele folosesc cele mai noi materiale și tehnologii inovatoare. Sunt rezultatul muncii celor mai mari specialiști din industria optică. Hidratare intensiva si de lunga durata, datorita materialului cu un grad ridicat de hidratare si capabil sa acumuleze particule de apa, lentilele de contact #bioview 2 saptamani sunt hidratate pana la cateva ore din momentul punerii. Potrivire imediată la ochi, având în vedere construcția îmbunătățită exprimată în margini mai subțiri și o suprafață moale și mătăsoasă face ca lentilele să se adapteze la ochi în doar câteva secunde.Protectie UV eficienta - Lentilele #bioview Monthly contin un complex de filtre UVA/UVB care ofera ochilor protectie eficienta impotriva efectelor nocive ale radiatiilor solare. Inserare usoara si intuitive, datorita nuantei albastru deschis de pe o parte care sugereaza modul de inserare a lentilelor, aplicatia #bioview Monthly este usoara chiar si pentru utilizatorii începători.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati