Prezentare top lentile de contact Iunie 2021

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
5

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
6

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
7

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
8

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
9

Ești gata să te joci cu nuanțele de culori ale ochilor tăi? Dorești să schimbi culoarea naturală a ochilor în nuanțe de albastru strălucitor, true safir, turcoaz, gri sau ametist? Aceste lentile le încorporează pe toate. Schimbă în mod natural culoarea ochilor, chiar dacă ai ochi de culoare închisă sau deschisă ori ai nevoie sau nu de dioptrii. Folosesc tehnologia Smart Shield și sunt disponibile în ambalaje de 2 bucați. Air Optix Colors sunt lentile colorate lunare moi, produse de către Alcon, cu o capacitate foarte ridicată de permeabilitate a oxigenului.

Verifică
10

Air Optix Aqua 6 buc. sunt lentile lunare marca Alcon fabricate din material silicon-hidrogel de tip Lotrafilcon B, care îmbină stilul convențional al lentilelor tradiționale cu tehnologia de ultimă generație. Ca principale beneficii se numără:

  • permeabilitate la oxigen ridicată (de până la 5 ori mai mare decât lentilele obișnuite);
  • retenție excelentă a umezelii;
  • suprafață foarte netedă ce rezistă creării de depozite.

Lentilele de contact Air Optix Aqua permit fluxul optim de oxigen la nivelul ochilor, conferind astfel o senzație sănătoasă și naturală. Toate acestea conduc la unele dintre cele mai confortabile lentile de contact și o alegere excelentă pentru cei care experimentează dese senzația de ochi uscați. Versiunea de ambalare în pachete de câte 6 bucăță prezintă avantajul semnificativ al unui cost redus simțitor, este ajungând pentru perioada de 3 luni. Din aceste motive, se clasează pe locul al nouălea în topul celor mai vândute lentile de contact pe luna martie.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA IUNIE 2021

Lentilele de contact s-au dovedit o alternativa viabilă și practică la tradiționalii ochelari de vedere. Acesta este principalul motiv pentru care au câștigat tot mai mult teren în fața instrumentelor de corecție optică convenționale. Este si cazul unor mărci deja consacrate de lentile de contact, precum Acuvue, #Bioview, Dailies sau Air Optix se află constant în topul lunar al celor mai comercializate și preferate de către utilizatori articole medicale optice.

Lentile de contact la mare căutare vara aceasta-argumente

Lentile de contact moderne asigură, printre altele:

  • o vedere periferică excelentă, comparativ cu o pereche similară de ochelari de vedere;
  • te ajută să vezi mult mai bine, în cel mai scurt timp, deoarece sunt prietenoase cu ochiul, în general, iar acomodarea cu noua dioptrie se realizează foarte ușor;
  • hidratare maximă a ochiului datorită conținutului ridicat de apă pe care îl dezvoltă materialul hidrofil;
  • permeabilitate crescută a oxigenului către cornee, datorită materialului din silicon-hidrogel, ce are proprietatea de a dezvolta o cantitate de cinci ori mai mare de oxigen, comparativ cu lentilele conventional.

Din acest punct de vedere, perioada vacanței de vara constituie un bun prilej pentru a explora noi mărci de articole optice, întrucât se remarcă printr-o bună portabilitate în valiza de vacanță. În plus, o pereche de lentile de contact îți înlătură grija excesivă legată de pierderea propriilor tăi ochelelari de vedere. Totodată, înainte de a pleca pentru o săptămână în concediu, este de preferat să achiziționezi unn set de lentile de contact de unică folosință, care te scapă de grija curățării și întreținerii lor zilnice.

Nu de alta, însă o pereche de lentile din gama 1-DAY ACUVUE MOIST 30 bucăți se menține constant în topul nostru lunar și este o marcă de accesorii medicale oftalmologice preferate de către cumpărătorii noștri fideli! De aceea, ele ar trebui să fi nelipsite din garderoba de vacanță, mai ales că se înlocuiesc rapid dacă le piezi sau le uzi cu stropii valurilor mării celei sărate.

Lentilele colorate - o apariţie suprinzătoare în top!

Topul nostru pe luna iunie a suferit câteva schimbări notabile. Esre vorba despre apariţia suprinzătoare a lentilelor colorate din familia Air Optix® Colors 2 bucăți și, respectiv, Air Optix® Aqua 6 bucăți. Clasarea lor în top 10 se datorează, în primul rând, interesului în creștere față de lentilele colorate, la modul general, cât și față de marca de accesorii Air Optix, în mod particular. Lentilele colorate aduc cu sine un plus de frumusețe, un aspect estetic plăcut al feței, dar și un șarm de nebănuit pe fondul transformării senzaționale a coloritului natural al ochilor, indiferent de nuanța acestora sau de culoare aleasă.

Lentilele de contact colorate sunt lentilele de contact noi recomandate persoanelor cu defecte de vedere, dar și persoanelor cu vedere excelenta, care doresc o schimbare. Pe piață sunt disponibile două categorii de lentile de contact colorate: cele pentru corectarea problemelor de vedere, cu dioptrie,și cele pentru cei care inteționează doar să schimbe culoarea ochilor, nefiind diagnosticți cu o afețiune oculară, cu dioptrie ”zero”. Lentilele de contact colorate pot fi folosite pe tot parcursul zilei, concomitent cu alte tipuri de lentile de contact colorate. Acestea din urmă au puterea de a schimba cu ușurință aspectul estetic al feței cu ocazia unor evenimente importante, recepții, nunți sau sesiuni foto.

Topul suprizelor!

Prima lună de vară aduce purtătorilor noștri de lentile de contact un top suprinzător. Podiumul acestei luni este ocupat de către două modele de articole optice aparţinând gamei ACUVUE, și anume ACUVUE OASYS 6 bucăți și ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 bucăți, dar și de către un model mai puțin cunoscut de accesorii optice, respectiv #Bioview Monthly 6 bucăți. Pe primul loc s-au clasat clasat lentilele ACUVUE OASYS 6 bucăți, un tip de accesorii cu înlocuire bi-lunară și care se remarcă prin puterea extraordinară de hidratare și permeabilitate ridicată a oxigemului la nivelul corneei. Acestea beneficiază de aportul unui agent de hidratare unic Hydraclear Plus, prezintă un conținut mediu de apă de 38% și o transmisibilitate a oxigenului de 147 Dk/t. Îmbunătățite cu un ingredient hidratant, lentilele pastrează ochii într-o stare constantă de umiditate ţi prospeţime. Înlătură orice urmă de iritare sau roșeață. Acestea blochează peste 98% din radiapiile ultraviolete dăunătoare, în principal datorită filtrelor moderne UVA/UVB încorporate în fiecare lentilă.

Locul al doilea în topul lunii iunie revine tot unei categorii de lentile de contact din gama ACUVUE. Este vorba despre lentilele ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 bucăți, destinate exclusiv purtătorilor de accesorii oftalmologice diagnosticați cu astigmatism. Ele se remarcă grație tehnologiei premium HydraClear @Plus, care oferă o transmisibilitate crescută, datorită materialului silicon-hidrogel (peste 98% din oxigen este transmis ochiului)- asigură confort susținut în purtare; în folosirea de zi cu zi, timp de 14 zile sau pentru portul extins, timp de 1 săptămână zi și noapte (7 zile și 6 nopți). Pentru port extins vă rugăm să cereți sfatul medicului specialist.

Agentul de hidratare menține lentila ultra-netedă și moale, iar senzația este una sănătoasă. În plus, design-ul BLINK STABILIZED™ se evidențiază drept un design inovator cu patru zone de stabilitate; la fiecare clipire, lentila rămâne poziționată corect, oferind o imagine clară și stabilă, naturală.

Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat, de o manieră meritorie, lentilele #bioview Monthly 6 bucăți. Lentilele moderne și confortabile #Bioview Monthly cu utilizare lunara sunt lentile de contact din silicon și hidrogel din a treia generație. Acestea au fost create pentru utilizatorii care caută un confort extraordinar și o vedere perfectă.

Se caracterizează printr-o suprafață moale și mătăsoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apă pe toată suprafata lentilei, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune al ochiului. În plus, lentilele #Bioview Monthly de o lună se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului,cea mai mare dintre lentilele disponibile pe piață, ceea ajută ca ochii la revigorarea ochilor. Combinația dintre materialele de cea mai bună calitate și siliconul din a treia generație garantează un confort excepțional la purtare și hidratează ochii de dimineața până seara.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati