Prezentare top lentile de contact Mai 2021

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
    • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
    • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
    • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică

3

  • Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.
Verifică
4

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
5

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
6

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
7

Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:

  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
9

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
10

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA MAI 2021

Vara este momentul ideal să îți redefinești aspectul estetic al ochilor tai. De aceea, comercializarea lentilelor de contact ține cont de mai mulți factori. În primul rând, o pereche de lentile de contact este creată în scop terapeutic, mai exact te ajută să corectezi cu maximă eficiență și rapiditate defectele de vedere. În al doilea rând, lentilele de contact au și o funcție estetică, în sensul că ajută la redefinirea formei feței.

  • Asigură o claritate impecabilă a imaginilor;
  • Oferă confort și protecție la standarde ridicate;
  • Acoperă exigențe și nevoi variate, asemenea diversității preferințelor umane.

Când vine vorba de alegerea celor mai bune lentile, oricât de populare ar fi ele, cei mai importanți 2 factori de care depind alegerea modelului dorit sunt conținutul de apă cât mai ridicat, pentru o hidratare corectă și completă a ochilor, de dimineață devreme până în momentul în care te pregătești pentru culcare. Al doilea factor se referă la transmisibilitatea ridicată a oxigenului către cornee. Aceasta din urmă este un indicator important asupra stării de sănătate a ochilor, mai ales că nivelul ridicat de oxigen de la nivelul corneei înllătură o serie de microorganisme. Acest indice este dat de formula Dk/t unde Dk semnifică permeabilitatea materialului, in timp ce t se refera la grosimea lentilei.

Indiferent de tipul de lentile pe care le ai în vizor, un consult la specialist îți înlesnește cunoașterea cât mai rapida a diotriilor de care ai nevoie, pentru corecția oculară. Este adevărat că dioptriile ochelarilor diferă de cele ale lentilelor de contact clasice.

Topul lentilelor de contact pe luna Aprilie 2021 a fost întocmit pe baza studiilor efectuate de către experți acreditați din cadrul magazinului nostru și au la bază capacitatea lentilelor de a fi vandabile.

Topul lentilelor de contact pe Aprilie cuprinde, în mare parte, 7 din cele 10 produse plasate in fruntea ierarhiei in luna Martie. În mod suprinzător, în paralel în acest top au patruns cateva produse noi, preferate, în special, de către acei oameni cărora nu le place să aleagă aceleași modele de lentile consacrate.

Podiumul lunii Aprilie în materie de lentile de contact este deschis de către lentilele lunare ACUVUE OASYS 6 buc. Acestea se clasează pentru a doua oară, pe primul loc, în preferințele cumpărătorilor noștri. Lentilele ACUVUE OASYS sunt pretabile atât în cazul celor diagnosticați cu miopie, cât și pacienților ce suferă de hipermetropie. Aceste tipuri de articole optice, marca Johnson&Johnson, sunt destinate ochilor sensibili. Secretul hidratării ochilor cu sensibilitate ridicată, constă în capacitatea ridicată lentilelor de a oferi o permeabilitate a oxigenului exceptională. Concret, această permeabilitate a oxigenului se reflectă direct in puterea ochiului să acceseze 98% din cantitatea de oxigen disponibila. De asemenea, lentilele ACUVUE OASYS beneficiază și de aportul tehnologiei HydraClear Plus. Aceasta înseamnă o hidratare constantă, pe toată durata purtării. Ele sunt adresate următoarelor categorii de pacienți:

Lentilele de contact au evoluat, în ultimii ani, în sensul că:

  • Asigură o claritate impecabilă a imaginilor.
  • Oferă confort și protecție la cele mai înalte standarde, stabilite de către producătorii renumiți de lentile de contact.
  • Acoperă exigențe și nevoi variate, asemenea diversității preferințelor umane.

Un top de lentile de contact va ține cont de următoarele considerente:

  • Sunt deja consacrate, în plan internațional, de aceea au ajuns să fie cunoscute în rândul purtătorilor de articole medicale din întreaga lume. De aceea, au căpătat o popularitate deosebită și au ajuns să fie cunoscute în toată lumea.
  • Sunt promovate atât în mediul online, cât și prin metode clasice de marketing. De aceea, este foarte ușor să cunoști caracteristicile și performanțele tehnice ale acestor produse.

Prin ce se diferențiază lentilele din top

Pe langă popularitatea deosebită, lentilele din top prezintă câteva particularități care le deosebesc de tipurile de lentile obișnuite. Astfel:

  • Mărcile de lentile de contact de top au fost proiectate cu scopul de a fi confortabile atunci când sunt purtate pe parcursul întregii zile.
  • Lentilele de top garantează o imagine clară, întrucât principalul lor obiectiv îl reprezintă garantarea sănătății funcției vizuale.
  • Pe toată durata purtării acestora, lentilele oferă o senzație de prospețime și împiedică depunerile excesive de microorganisme pe suprafața acestora.
  • O marcă de lentile care se respectă va asigura o protecție sporită împotriva radiațiiilor UV, blocând acțiunea agresivă a acestora din urmă.
  • Asigură o permeabilitate ridicată a oxigenului.
  • Îmbunătățesc vederea periferică, comparativ cu tradiționalii ochelari de vedere.

La ce trebuie sa fii atent atunci când alegi modelul de lentile care ți se potrivește

Atunci când alegi modelul de lentile care ți se potrivește, trebuie să ții cont de mai multe aspecte și nu doar de performanțele tehnice ale acestora. În primul rând, trebuie să fii atent la scopul pentru care utilizezi lentilele de contact, cât și la stilul tău de viață. De exemplu, dacă ai o viață activă, călătorești mult sau, pur si simplu, nu ești o fire meticuloasă ori nu îți place să te ocupi de îngrijirea lentilelor de contact, cu siguranță ai nevoie de un set de articole optice, de unică folosință. Dimpotrivă, dacă optezi pentru un cost redus cu lentilele de contact, vei avea nevoie de un set de lentile lunare. Nu în ultimul rând, medicul tău oftalmolog va avea ultimul cuvânt în ceea ce privește stabilirea dioptriilor și a tipului de accesorii medicale de care ai nevoie.

Pentru toate aceste motive mai sus menționate, ți-am pregătit un top pe luna mai, care cuprinde și câteva apariții mai mult sau mai puțin surprinzătoare, cum ar fi Biofinity 6 buc, Air Optix Night & Day 3 buc ori Dailies Aquacomfort Plus. În ceea ce privește podiumul, acesta este compus din mărci populare, cum ar fi ACUVUE OASYS (6 buc), Air Optix Plus Hydraglyde (6 buc) sau Air Optix Night & Day Aqua (6 buc). Din analiza acestui top, remarcăm faptul că preferatele utilizatorilor lentilelor de contact sunt lentilele cu purtare prelungită sau extinsă, cauza principală fiind evident costul redus.

Primul loc al podiumului este ocupat de către ACUVUE OASYS (6 buc). Aceste lentile de contact bilunare, marca Johnson&Johnson, s-au clasat pe locul al doilea in topul celor mai populare lentile din Europa. Ele fac parte din noua generație de lentile de contact, create special pentru un confort maxim, pe durata întregii zile, pentru asigurarea unei vederi impecabile, cât și pentru protecția maximă a ochilor împotriva radiațiilor ultraviolete. Aceste articole medicale optice, ce încorporează tehnologia Hydraglyde Plus, sunt concepute, în special pentru persoanele cu ochii sensibili și sunt recomandate următoarelor categorii de persoane:

  • Lucrează mult timp cu dispozitive digitale.
  • Lucrează în încăperi cu aer condiționat.
  • Simt ochii obosiți în timpul zilei.
  • Doresc să aibă ochi deosebit de strălucitori pe toată durata zilei.
  • Sunt interesați de o protecție maximă contra razelor UV dăunătoare.

Pe poziția a doua a podiumului se situează, deloc surprinzător, lentilele Air Optix Plus Hydraglyde. Tehnologia Hydraglyde asigură un plus de hidratare și un conținut ridicat de apă, lucru care face ca ochii să rămână hidratați pe durata întregii zile. Lentilele Air Optix fac parte din familia Alcon și sunt o marcă de accesorii lunare, inovative. Versiunea îmbunătățită cu Hydraglyde Plus le face potrivite purtării continue, în condițiile în care aceste lentile, fabricate din material hidrofil, au capacitatea asigurării unei permeabilități ridicate a oxigenului. În pus, echiparea cu tehnologia SmartShield ajută la reducerea depunerilor de lipide și a altor depozite pe suprafața lentilei. Astfel, lentilele vor rămâne curate, optime pentru un regim de purtare continuă timp de 6 nopți.

Podiumul este completat tot de către o marcă de lentile ALCON cu purtare prelungită, și anume Air Optix Night & Day Aqua, un produs revoluționar care are la bază aceleași tehnologii patentate de către ALCON. Într-un cuvânt, lentilele Air Optix Night & Day Aqua vin la pachet cu:

  • Mai mult oxigen, avand in vedere transmisibilitatea ridicată a acesteia.
  • Asigură rezistență crescută la depuneri acest fapt se datorează tratamentului unic cu plasmă. Astfel, depunerile proteice sunt impiedicate iar ochii protejați împotriva infecțiilor.
  • Hidratare și confort susținut.
  • Design asferic, prin care lentilele asigură un confort la cel mai ridicat nivel, în timp ce ochii se mențin sănătoși și sclipesc de strălucire.

Prin urmare, daca una dintre mărcile de lentile din top v-a atras atenția, nu ezitați să cereți mai multe sfaturi consultanților noștri!


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati