Prezentare top lentile de contact Mai 2022

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică
4

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
5

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
6

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică
7

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
10

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA MAI 2022

Ultima lună de primăvară a adus o evoluţie neaşteptată în ceea ce priveşte topul lentilelor de contact, un clasament al celor mai populare mărci de articole optice. Sunt tot mai căutate acele lentile care se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului - una dintre cele mai ridicate dintre toate lentilele disponibile pe piață fiind #bioview Daily. Acest lucru determină ca ochii să pară revigorați. Dacă suntem în situația să discutăm despre lentile de contact torice, cu absorbție mare de oxigen și o stabilizare perfectă pe ochi, atunci cu siguranță utilizatorii vor alege ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM!

Printre cele mai importante proprietăți ale lentilelor de contact achiziționate tot mai des în ultima lună, se numără:

  • la fiecare clipire, lentila să rămână poziționată corect, oferind o imagine clară și stabilă, naturală.
  • lentilele sa conțină filtru UV. Se preferă ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM deoarece blochează, în medie, peste 96% UV-A si 99% UV-B.
  • alegerea ideală pentru utilizatorii lentilelor de contact, în special pentru cei care suferă de senzația de ochi uscat și pentru cei care lucrează multe ore în fața calculatorului sau lucrează în spații dotate cu aer condiționat.
  • combinația dintre materialele de cea mai bună calitate și siliconul (eventual din a treia generație) ce garantează un confort excepțional la purtare și hidratează ochii de dimineața până seara.

Anumite persoane își doresc să aibă ochii protejați cât se poate de bine împotriva infecțiilor de aceea sunt preferate Air Optix® Night & Day® Aqua, lentile ce dețin un tratament unic cu plasmă astfel încât depunerile proteice sunt împiedicate să se depună, iar ochii sunt cât se poate de naturali.

De asemenea, tot mai des sunt achizitionate lentile care au o structură a materialului ce menține umiditatea și împiedică deshidratarea, oferind ochilor o senzație naturală, sănătoasă și confort susținut pe tot parcursul purtării.

Există și varianta în care aberațile sferice sunt controlate, lentila asigurând confort optim și claritate vizuală maximă astfel încât ochii arată și se simt sănătoși mai mereu! Nu trebuie uitat nici de soluțiile pe bază de peroxid ce dezinfectează lentilele de contact mult mai eficient decât cele bazate pe soluție sterilă apoasă și sunt recomandate pentru orice tip de lentile de contact, în special în cazul celor cu purtare continuă. Este foarte important să nu diluați soluția de întreținere a lentilelor de contact cu alte lichide și să nu permiteți niciodată contactul acestora cu apa, deoarece se va produce contaminarea microbiană, lucru ce va afecta iremediabil ochii.

Să nu uităm nici de optica anumitor lentile, de înaltă definiţie, ce are rolul de a minimiza efectele de halouri și reflexiile supărătoare, pentru a permite o viziune clară şi bine definită. Acestea ar fi lentile de înaltă calitate care datorită fluxului ridicat de oxigen, ajută la păstrarea ochilor strălucitori şi sănătoşi. O premieră în domeniul lentilelor de contact ar fi existența unei combinaţii de aport superior de oxigen cu cel mai înalt grad de protecţie UV şi tehnologie, ce permite un flux de oxigenare foarte ridicat între mediu şi cornee (celebrele 1-DAY ACUVUE® MOIST, ce pot fi comandate online chiar acum de pe Optilen.ro la preț special).

Ai un program de lucru încărcat, călătorești mult, sau pentru, pur și simplu, vrei să scapi de grija îndepărtării lentilelor pe timpul nopții (sau a somnului) indiferent de momentul zilei? Atunci topul lunii mai 2022 iți oferă ocazia să comanzi acele lentile de contact special create pentru tine!

Dacă sunteți interesați de singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde, proiectate astfel încât lentilele să aibă o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei, atunci cu siguranță, nu veți fi dezamagiți de Air Optix Plus HydraGlyde. Acest tip special de lentile de contact asigură o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hydrogel. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii și ajută la protejarea de murdărie a lentilei (resturi de produse cosmetic, creme de mâini etc).

ACUVUE® OASYS de la Optilen.ro sunt lentile de contact cu purtare saptămânală, ideale dacă petreci mult timp lucrând la computer sau îţi petreci timpul în medii iîcâlzite sau ventilate cu aer condiţionat care pot reduce gradul de umiditate a aerului, fiind special concepute pentru persoanele care suferă de sindromul "ochilor uscaţi". Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor să respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existenţa unui agent intern de hidratare, face ca lentilele să-ţş păstreze calităţile de lubrifiere pe toată perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Datorită acestor calităţi, lentilele ACUVUE® OASYS pot fi purtate zilnic cu înlocuire la 2 saptămâni sau chiar extins (zi şi noapte) cu înlocuire saptămânală.

Pentru utilizare lunară se preferă lentilele de contact #bioview Monthly, fiind lentile de calitate superioară din material Olifilcon A. Combinația dintre tehnologia agentului de umezire și sterilitatea suprafetei caracterizează #bioview Monthly printr-o suprafață moale și mătăsoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apă pe toată suprafata lentilei, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune al ochiului. În aceeași măsură sunt preferate tot mai mult si lentilele #bioview Daily, fiind lentile de cea mai înaltă calitate din Olifilcon B.

Lentilele #bioview în general sunt caracterizate printr-o suprafață moale și mătăsoasă, datorită combinației dintre tehnologia agentului de umezire și sterilitatea suprafeței lentilei. Materialul perfect hidratat păstrează apa pe toată suprafața obiectivului, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune a ochilor în timpul zilei.

De ce sunt la mare căutare lentilele de contact ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM? In primul rand acest tip de lentile beneficiază de aportul tehnologiei HYDRACLEAR® PLUS. In al doilea rand, transmisibilitatea crescuta, datorită materialului silicon-hidrogel (peste 98% din oxigen este transmis ochiului) asigură confort susținut în purtare, în folosirea de zi cu zi, timp de 14 zile sau pentru portul extins, timp de o săptămână, zi și noapte (7 zile și 6 nopți). Pentru port extins este de preferat să cereți sfatul medicului specialist.

Conţine un agent de hidratare, ceea ce face ca lentila ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM să fie ultra-netedă și moale iar senzația este una sănătoasă. Iar dacă vă doriți lentile de unică folosință special create pentru sănătatea ochilor tăi, care să facă față cu brio la cerințele vieții urbane, cotidiene, atunci puteți comanda de pe Optilen.ro lentilele ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM, cea mai comodă alegere a lentilelor de contact lunare, adică pot fi purtate pe o durată de 30 de zile. De aceea, necesită îngrijire suplimentară și se depozitează în recipiente speciale pe durata nopții.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati