Prezentare top lentile de contact Martie 2021

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:
    • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
    • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
    • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
    • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
    • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică

3

  • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
    • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
    • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
    • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
4

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
5

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
6

Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:

  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică
9

Air Optix Aqua 6 buc. sunt lentile lunare marca Alcon fabricate din material silicon-hidrogel de tip Lotrafilcon B, care îmbină stilul convențional al lentilelor tradiționale cu tehnologia de ultimă generație. Ca principale beneficii se numără:

  • permeabilitate la oxigen ridicată (de până la 5 ori mai mare decât lentilele obișnuite);
  • retenție excelentă a umezelii;
  • suprafață foarte netedă ce rezistă creării de depozite.

Lentilele de contact Air Optix Aqua permit fluxul optim de oxigen la nivelul ochilor, conferind astfel o senzație sănătoasă și naturală. Toate acestea conduc la unele dintre cele mai confortabile lentile de contact și o alegere excelentă pentru cei care experimentează dese senzația de ochi uscați. Versiunea de ambalare în pachete de câte 6 bucăță prezintă avantajul semnificativ al unui cost redus simțitor, este ajungând pentru perioada de 3 luni. Din aceste motive, se clasează pe locul al nouălea în topul celor mai vândute lentile de contact pe luna martie.

Verifică
10

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA MARTIE 2021

Lentilele de contact sunt o alternativă durabilă și practică la ochelarii de vedere pentru purtătorii care doresc să facă trecerea către soluții optice moderne de corecție optică. Cu ajutorul lor, corectarea rapidă a problemelor de vedere cu care te confunți îți este la îndemână. Unul dintre principalele beneficii ale lentilelor de contact este acela de a nu te mai confrunta cu eterna senzație neplacută produsă de către ochelarii care se aburesc pe timpul iernii atunci când intri într-o încăpere călduroasă de la mediul rece exterior.

Lentilele de contact sunt sinonime, printre altele, cu oferirea unei vederi impecabile, ăn special a celei periferice. Totodată, lentilele de contact sunt preferate de către persoanele care duc un stil de viață activ, deoarece asigură confort atunci când participi la întălniri de afaceri, alergi sau mergi în vacanță în orașul preferat. Articolele optice sunt recomandate purtătorilor ca mijloc unic de corectare a afecțiunilor oculare, cât și utilizatorilor care doresc să le folosească alternativ cu ochelarii de vedere. Atât timp cât lentilele de contact sunt concepute astfel încât să ofere un confort optim pe toată durata utilizării, acestea trebuie selectate în funcție de nevoile și așteptările individuale ale pacientului.

Uneori, prima pereche de lentile de contact nu este mereu cea potrivită, de aceea, unele persoane au nevoie de mai multe încercări pentru a găsi modelul compatibil. Pentru a găsi modelul potrivit de lentile, un top al celor mai comercializate lentile de contact poate fi util, deoarece este un barometru al celor mai populare articole medicale optice. Clasificarea celor mai frecvent modele alese în martie 2021 include lentile lunare, bi-lunare, săptămânale sau zilnice. De remarcat este faptul că lentilele cu înlocuire zilnică zi sunt recomandate atât utilizatorilor care abia se află la prima pereche de lentile, cât și celor care nu au timp pentru îngrijirea lor zilnică.

Lentilele de contact lunare și bi-lunare sunt de obicei utilizate de persoanele care apelează, în mod regulat, la această formă de corectare a vederii. În plus, în cazul modelelor vechi cu înlocuire la două săptămâni, există posibiltatea întrebuințării lor pentru o perioadă extinsă, de regulă, de până la șapte zile, fără a fi nevoie de îndepărtarea lor sau de o îngrijire zilnică suplimentară. Cel mai important criteriu de selecție a articolelor medicale optice se reportează, totuși, la nevoile purtătorului și la capacitatea acestuia de a se acomoda unui astfel de instrument de corecție optică. Iată, deci, o scurtă trecere în revistă top 10 a celor mai populare lentile de contact, conform clasamentului întocmit de către experții noștri pe luna martie 2021!

Primul loc al clasamentului este ocupat de catre marca de lentile de contact ACUVUE OASYS 6 buc. Datorită echipării dispozitivelor cu un marker special („123”), aplicarea lor este mult mai ușoară - în special pentru utilizatorii începători. Avantajul acestui model este utilizarea tehnologiei Hydraclear. Se bazează pe utilizarea unui maaterial hidrofil care menține un nivel optim de hidratare pe tot parcursul zilei, din momentul în care îl pui, până când îndepărtezi lentilele de contact din ochi. Acest lucru le face confortabile pentru utilizarea zilnică. Lentilele ACUVUE® OASYS 6 buc. pot fi utilizate în timpul zilei și în modul extins (fără a le scoate noaptea). De asemenea, producătorul s-a ocupat de filtrele UVA / UVB, a căror sarcină este protejarea vederii împotriva efectelor negative ale radiației solare. Modelul este recomandat atât utilizatorilor care folosesc lentile de contact de ceva timp, cât și celor care abia își încep aventura cu această formă de corectare a vederii. Lentilele au fost concepute pentru persoanele alergice, cât și pentru persoanele cu ochi sensibili și uscați, predispuși la iritații și roșeață.

Locul al doilea în topul nostru al lunii martie 2021 este ocupat de către gama de lentile DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc., ce aparține marii familii producătoare Alcon. Lentilele Dailies AquaComfort Plus sunt dispozitive sferice, de unică folosință. Ele sunt prevăzute cu un sistem aparte, cu triplă acțiune de hidratare, care presupune lubrifierea lentilelor în prima parte a zilei, în vederea aplicării facile, umidicarea pe parcursul intregii zile si reimprospatarea spre finalul celei din urmă. Lentilele beneficiază de un agent de hidratare, ce se eliberează cu fiecare clipire, și un potențiator de confort, ce păstrează umiditatea lentilei, pe tot parcursul zilei. Fiecare clipit conferă o senzație naturală și sănătoasă! Ele sunt disponibile atât pentru purtătorii diagnosticați cu miopie, cât și pentru cei diagnosticați cu hipermetropie. Dioptriile lentilelor regăsite în stoc variază între -10.00 dpt. Și +6.00 dpt., deci acoperă formele ușoare, dar și formele severe ale acestor afecțiuni oculare.

Podiumul este ocupat de către lentilele Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. Air Optix plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare, inovative, de la Alcon și sunt noua versiunea îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt concepute pentru a corecta defectele de vedere sferice și sunt potrivite pentru portul continuu, datorită permeabilității crescute a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară. Air Optix Plus HydraGlyde sunt comercializate în cutii cu 6 lentile. Oferim, de asemenea și cutii mai mici cu lentile de contact Air Optix Plus Hydraglyde. Acestea beneficiază de aportul triplei actiuni: Hydraglyde, Moisture Matrix și, respectiv, SmartShield. Tehnologia Moisture Matrix, patentată de Alcon, ajută lentilele să-și păstreze și să-și mențină umiditatea. Acestă umiditate suplimentară oferă un strat protector care menține lentilele hidratate pe parcursul întregii zile, pe durata întregii luni. În plus, lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt echipate cu tehnologia SmartShield, de la Alcon, care ajută, de asemenea, la menținerea umidității optime și care ajută la reducerea depunerilor de lipide și alte depozite pe suprafața lentilelor, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării.

În concluzie, acest top cuprinde branduri deja consacrate și populare în rândul utilizatorilor români ai accesoriilor medicale optice. Acest clasament reflectă încrederea utilizatorilor în aceste mărci de renume internațional.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati