Prezentare top lentile de contact Noiembrie 2022

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
5

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
6

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
7

Ești gata să te joci cu nuanțele de culori ale ochilor tăi? Dorești să schimbi culoarea naturală a ochilor în nuanțe de albastru strălucitor, true safir, turcoaz, gri sau ametist? Aceste lentile le încorporează pe toate. Schimbă în mod natural culoarea ochilor, chiar dacă ai ochi de culoare închisă sau deschisă ori ai nevoie sau nu de dioptrii. Folosesc tehnologia Smart Shield și sunt disponibile în ambalaje de 2 bucați. Air Optix Colors sunt lentile colorate lunare moi, produse de către Alcon, cu o capacitate foarte ridicată de permeabilitate a oxigenului.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
9

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
10

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA NOIEMBRIE 2022

Popularitatea lentilelor de contact este deja dovedită, în condițiile în care tot mai mulți pacienți carotra li s-a recomandat purtarea unei corecții optice pentru o afecțiune oculară deja diagnosticată aleg soluțiile oferite de către articolele optice. Printre avantajele oferite de accesoriile medicale oftalmologice se numără, în primul rând: asigurarea unei vederi periferice mult îmbunătățite, în condițiile în care tradițională ochelari de vedere nu pot asigura un astfel de beneficiu, o hidratare corespunzătoare ochilor, deoarece lentilele de contact sunt alcătuite din material hidrofil, dar și o permeabilitate ridicată a oxigenului la nivelul corneii. De asemnea, o serie de mărci de lentile de contact și-au câștigat renumele la nivel internațional, fiind comercializate datorită, în principal, proprietăților oferite.

Alegerea unei perechi de lentile de contact

Alegerea unei perechi de lentile de contact, indiferent de marcă, se face pe baza mai multor criterii, cum ar fi recenziile utilizatorilor, recomandările medicilor oftalmologi sau identificarea lor pe baza unui top lunar al lentilelor de contact. În altă ordine de idei, selecția celor mai potrivite sortimente de lentile de contact se realizează și în funcție de nevoile purtătorului său având ca suport prescripție pentru un set de ochelari de vedere.

Așadar, pe baza ochelarilor este posibil ca medicul oftalmolog sau tehnicianul optometrist să stabilească puterea lentilelor de contact. Un aspect important pe care orice nou utilizator de lentile de contact ar trebui să îl aibă în vizor, atunci când ia decizia să facă pasul cel mare către lentilele de contact, este că dioptriile acestora sunt diferite față de cele pe care eventual era obișnuit anterior, pe cand purta ochelarii.

Acest fapt este influențat direct de faptul că lentilele de contact sunt aplicate direct pe suprafața ochiului. În aceste condiții, razele de lumină pătrund direct pe retină, în timp ce ochelarii sunt localizați la o distanță de aproximativ 10-13 mm de ochi.

Cine poate folosi lentile de contact?

Deși lentilele de contact sunt destinate unei categorii largi de utilizatori, cum ar fi cei care au un stil de viață activ, un timp extrem de încărcat, cei care aleg să călătorească des și au riscul de a pierde frecvent ochelarii de vedere, dar și pacienților care practică activități sportive zilnice. Lentilele de contact sunt adaptate individualizat pentru ochii fiecărei persoane în parte și nu trebuie niciodată purtate în comun cu altcineva. În momentul prescrierii lentilelor de contact, medicul oftalmolog va efectua un examen ocular complet pentru a stabili dacă sunt potrivite pentru tine. În cazul prescrierii lentilelor, va explica numărul de ore pe zi în care lentilele pot fi purtate la început și modul în care acest interval de timp poate fi crescut, până se ajunge la numărul maxim de ore permis. Nu este indicată depășirea numărului maxim de ore, chiar dacă va simțiți confortabil cu lentilele. Informații detaliate se găsesc și în ghidurile înmânate pacienților odată cu prima pereche de lentile de contact. Reamintim că este indicat să efectuați controale periodice la specialistul oftalmolog.

Cine nu poate purta lentile de contact?

Lentilele de contact nu sunt în general prescrise persoanelor:

  • Care nu produc suficiente lacrimi (ochi uscat, blefarita);
  • Care au un istoric de suferința corneeana (degenerativa, infectioasa);
  • Care au dacriocistite cronica;
  • Care suferă de reacții alergice severe;
  • Copiilor sub 9 ani;
  • Care sunt constant expuse la substanțe chimice, praf, fum;
  • Persoanelor cu conjunctivită – purtarea lentilelor pe perioada tratamentului este contraindicată. Acestea pot fi purtate din nou după ce conjunctivita este vindecată.

Topul lunar al lentilelor de contact

Topul lunar al lentilelor de contact este, potrivit specialiștilor, instrumentul popularității și vandabilitatii accesoriilor medicale oftalmologice.

Primul loc revine, și luna aceasta, lentilelor ACUVUE® OASYS 6 bucăți, lentile sferice cu înlocuire săptămânală din familia Johnson & Johnson ce ajută la corecția miopiei și hipermetropiei. Ideale dacă petreci mult timp lucrând la computer sau îți petreci timpul în medii încălzite sau ventilate cu aer condiționat care pot reduce gradul de umiditate a aerului, fiind special concepute pentru persoanele care suferă de sindromul "ochilor uscați". Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor să respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existența unui agent intern de hidratare, face ca lentilele să-și păstreze calitățile de lubrifiere pe toată perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Datorită acestor calități, lentilele ACUVUE® OASYS pot fi purtate zilnic cu înlocuire la 2 saptamani sau chiar extins (zi și noapte), cu înlocuire săptămânală.

Locul al doilea este rezevat lentilelor ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 buc, special create pentru pacienții astigmatici. Transmisibilitatea crescută, datorită materialului silicon-hidrogel (peste 98% din oxigen este transmis ochiului)- asigură confort susținut în purtare; în folosirea de zi cu zi, timp de 14 zile sau pentru portul extins, timp de 1 săptămână zi și noapte (7 zile și 6 nopți). Pentru port extins vă rugăm să cereți sfatul medicului specialist. Conțin un agent de hidratare, astfel că lentila este ultra netedă și moale iar senzația este una sănătoasă.

Podiumul este încheiat de lentilele #bioview Monthly 6 buc. Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor. Acestea sunt disponibile într-o versiune extinsă de dioptrii care îți permit să corectezi eficient, atât miopia, cât și hipermetropia. Simple și intuitive în aplicație, ele se pretează, atât în cazul utilizatorilor experimentați, cât și a celor care se află la prima pereche de lentile de contact.  


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati