Sunteți aici:

Prezentare top lentile de contact Octombrie 2021

1. ACUVUE® OASYS 6 buc.
lentile ACUVUE® OASYS

ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.

Verifică

 

2. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 buc.
lentilele ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică

 

3. #bioview Monthly 6 buc.
lentilele bioview Monthly

Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:

 • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
 • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
 • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
 • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
 • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
 • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
 • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

 

4. 1-DAY ACUVUE® MOIST 30 buc.
lentile 1-DAY ACUVUE® MOIST

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică

 

5. Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc.
lentile Air Optix® Plus HydraGlyde®

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk / t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică

 

6. DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc.
lentile DAILIES® AquaComfort Plus®

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

 • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
 • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
 • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
 • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
 • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică

 

7. #bioview Daily 30 buc.
lentile bioview Daily

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică

 

8. Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism 3 buc.
lentile Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică

 

9. ACUVUE® OASYS 1-DAY FOR ASTIGMATISM 30 buc.
lentilele ACUVUE OASYS 1-DAY FOR ASTIGMATISM

ACUVUE® OASYS 1-DAY FOR ASTIGMATISM sunt un sortiment de lentile torice zilnice care ajută în tratarea eficientă a astigmatismului. Aceste lentile oferă niveluri remarcabile de confort si claritate, utilizand tehnologia patentata HydraLuxe pentru a reduce simptomele de ochi obosiți și uscați. Lentilele au la bază tehnologia revoluționară Hydraluxe, care contribuie la hidratarea optima a ochiului. Hydraluxe formează, de fapt, un strat lacrimal în jurul cristalinului, astfel că pleoapele alunecă cu ușurință pe suprafața netadă a cristalinului.

Verifică

 

10. Biofinity Toric 3 buc.
lentile Biofinity Toric

Biofinity Toric 3 bucăți sunt lentile torice lunare care pot fi folosite cu succes de catre persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism. Cu un conținut de apă de 48%, aceste sortimente de articole optice au ca principală capacitate o excelentă permeabilitate a oxigenului. Sunt fabricate din material revoluționar Comfilcon A. La fel ca și alte lentile din familia Biofinity, și acestea folosesc tehnologia materialelor Aquaform Comfort Science, care este principalul motiv pentru faptul că sunt atât de fine și mătăsoase. Monomerul silicon, care a fost utilizat în producerea acestora, are o permeabilitate perfectă a oxigenului. Totodată, componentele hidrofile și siliconul au permisă materialului să rămână perfect hidratat, deoarece reține apa uniform pe întreaga suprafață a lentilei.

Verifică

 


Oricine vrea să cumpere lentile de contact ar trebui să cunoască parametrii acestora. Parametrii lentilelor de contact pot fi găsiți în prescripția scrisă de către medicul oftalmolog. Este important de știut că prescripția pentru lentilele de contact și prescripția pentru ochelarii de vedere nu este aceleași. Reține, de asemenea, că datele trecute de către oftalmolog nu trebuie să fie mai vechi de un an, deoarece parametrii ochiului se modifică odată cu vârsta.

Cum se stabilește prescipția pentru lentilele de contact?

Valorile lentilelor de contact sunt determinate de către un medic oftalmolog folosind diferite teste și metode de măsurare. În baza acestei prescripții precise, pacientul poate cumpăra lentilele corecte.Este important ca toți parametrii să fie verificați pentru acuratețe la fiecare 6–12 luni. Vederea și ochii se pot schimba de mai multe ori pe parcursul vieții, deci ajustarea este importantă. Dacă simți că vederea vi s-a schimbat, trebuie să reevaluați imediat valorile lentilelor de contact.

Care sunt principalii parametri ai lentilelor de contact?

Alegerea modelului potrivit de lentile de contact se realizeaza pe baza analizei parametrilor care definesc articolele medicale optice. Principalii parametri care individualizează fiecare sortiment de lentile de contact sunt:

 • Raza de curbură - descrie curbarea lentilei în milimetri, pentru a oferi un confort maxim în timp ce purtați lentile, adică cât de bine se așază lentila pe ochi. În mod normal, raza de curbură a unei lentile de contact variază între 8–10 mm.
 • Dioptria - este puterea lentilei de contact. Unitatea de măsură pentru puterea sferică este o dioptrie sau D. În general, puterea sferică a unei lentile este indicată cu un semn plus (+) pentru hipermetropie și un semn minus (-) pentru miopie.
 • Diametrul - Această valoare este, de fapt, diametrul (sau dimensiunea) lentilei. Lentilele de contact moi au un diametru mai mare, de la 13.00 până la 15.00 mm, față de lentilele de contact dure, de la 9 la 10 mm.
 • Cilindrul - Valoarea cilindrului este necesară pentru fabricarea lentilelor de contact pentru astigmatism. Este o valoare negativă, care face orice corecție pentru curbura corneei. Este un parametru specific lentilelor torice.
 • Axa - este necesară pentru astigmatism, ca supliment la lentilele de contact cu cilindru. Acesta descrie poziția exactă a curburii pe cornee și este măsurat într-un interval de 0 ° – 180 °. Rețineți că un grad de zero este de asemenea scris și ca 180. Numărul 90 înseamnă poziția verticală a ochiului, iar numărul 180 corespunde meridianului orizontal.
 • Adiția - este un parametru caracteristic lentilelor progresive, folosite la corecția diferitor forme de presbiopie sau afecțiuni recurente progresive. Adiția este diferența dintre valoarea dioptrică a vederii la depărtate și valoarea dioptrică a vederii la apropiere. Valorile de până la 1,25 sunt considerate scăzute, până la 2,00 ca medii și până la 3,00 ca valoare ridicată.

Cum să alegi lentilele de contact pe baza topului lunii?

Selecția modelului potrivit de lentile de contact ar trebui sa țină seama de mai mulți indicatori, cum ar fi:

 • Recomandările medicului oftalmolog;
 • Prescripția medicului oftalmolog;
 • Parametrii lentilelor de contact indicați în rețeta eliberată de către medicul oftalmolog;
 • Topul lentilelor de contact pe luna în curs.

Topul lentilelor de contact pe luna în curs poate reprezenta un indicator extrem de prețios atunci când ai vedere achiziția unei perechi de contact noi, în urma eefectuării unui consult oftalmologic complet. Magazinul nostru comercialiază o paleta completă de lentile de contact sferice, torice sau progresive. Topul lunii octombrie cuprinde, în mare parte, aceleași sortimente de articole optice deja consecrate. Primul loc în top este ocupat de către lentilele ACUVUE® OASYS. Lentile de contact cu înlocuire săptămânală, care au un agent de hidratare unic, Hydraclear Plus. Ele sunt fabricate pe bază de material Senofilcon A și prezintă un continut de apă de 38%. Sunt un tip de lentile de contact care combină perfect beneficiile materiale oferite de hidrogel și silicon hidrogel. Ele sunt concepute pentru a menține ochii hidratați și proaspeți.

Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor să respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existența unui agent intern de hidratare, face ca lentilele să-și păstreze calitățile pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Sunt echipate cu filtru UVA și UVB, ceea ce face ca aceste lentile să fie ideale în protejarea ochilor de acțiune agresivă a razelor UV. Locul al doilea în topul lunii octombrie revine lentilelor ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM. Acestea sunt lentile de contact torice, cu o putere mare de absorție a oxigenului și cu o capacitate imensă de a se plia conturului anatomic al ochiului. Beneficiază de aportul tehnologiei inovative Hydraclear Plus, având o transmisibilitate a oxigenului de 98%. Sunt ideale, așadar, pentru un confort susținut, de lungă durată, timp de două săptămâni. Tehnologia Hydraclear face ca suprafața lentilei să devină extrem de netedă și moale. De aceea, au devenit un sortiment de lentile extrem de apreciat și popular, mai ales în rândul pacienților tineri.

Pentru a treia lună consecutive, topul lunar al lentilelor de contact este ocupat de #bioview Monthly, 6 bucăți. Lentilele #bioview Monthly sunt accesorii oftalmologice cu utilizare lunară, confecționate din material silicon și hidrogel din generația a treia. Lentilele combină tehnologia modernă Olifilcon A cu siliconul de a treia generație, fapt ce oferă o senzație de hidratare maximă și ajută la combaterea fenomenului uscăciunii oculare.

În concluzie, experții magazinului Optilen îți recomandă să analizezi cu atenție topul lunii în curs al celor mai comercializate lentile de contact în special când te decizi să faci aceasta achiziție din mediul online.

 

Citiți, de asemenea:

Abonează-te la newsletter și află primul noutățile
Versiunea mobilă
Doriți să continuați?