Prezentare top lentile de contact Septembrie 2022

1

  • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

  • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
    • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
    • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
    • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
    • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
    • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
    • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
    • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

    De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

  • PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.
Verifică
4

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
5

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
6

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
7

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

  • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
  • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
  • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
  • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
  • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
10

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA SEPTEMBRIE 2022

Toamna este momentul revitalizării propriului tău look cu un set nou de lentile de contact. Și, pentru că timpul ne permite îți propunem o prezentare a modelelor în vogă de lentile de contact, cum se folosesc și care sunt principalele reguli în privința înlocuirii lor.

Lentilele de contact: accesorii indispensabile în domeniul oftalmologic

Lentilele de contact au devenit instrumente indispensabile în industria oftalmologiei, câștigând în popularitate și chiar fiind mai comercializate decât clasicii ochelari de vedere. Când vorbim de contactologie, ne referim, în primul rând, la utilizarea și adaptarea lentilelor de contact. Lentilele de contact sunt dispozitive realizate din materiale moi și/sau rigide folosite în scop corectiv, cosmetic sau terapeutic, ce se adaptează pe suprafața anterioară a globului ocular. Lentile de contact reprezintă o alternativă la purtarea permanentă a ochelarilor.

Avantajul lentilelor de contact vs. ochelari este faptul că nu limitează câmpul vizual. De asemenea, oferă o acuitate vizuală foarte bună, superioară ochelarilor (în cazul miopiei forte). Sunt estetice, confortabile, ideale pentru activitățile sportive, deci le puteți purta cu ochelari de soare, de ski. Și pot fi prescrise și copiilor (diferente de dioptrii între cei doi ochi, miopie progresivă).

Există mai multe tipuri de lentile, acestea fiind împărțite în mai multe categorii, în funcție de scopul utilizării lor, durata de purtare, material. Datorită inovațiilor permanente în domeniul contactologiei, dacă în trecut nu erați candidații ideali pentru portul lentilelor de contact, acum aveți la dispoziție o gama diversă de lentile din care se poate alege modelul ce vă oferă adaptarea corectă și cel mai bun confort.

LENTILE DE CONTACT ÎN SCOP CORECTIV, CU ROL OPTIC

Care corectează viciile de refracție: miopie, hipermetropie, astigmatism, iar scopul lor este să corecteze puterea de refracție a ochiului, adică să ofere vedere de 100%, dacă acest lucru este permis de structura și funcționalitatea ochiului.

Astfel, lentilele de contact, în funcție de afecțiune pot fi sferice (au aceeași dioptrie pe toată suprafața), torice pentru corecția astigmatismului. Există, de asemenea, o categorie de lentile de contact numite multifocale, acestea fiind recomandate pentru presbiopie (scăderea puterii de acomodație a ochiului, adică apariția după vârsta de 40 de ani a ochelarilor pentru aproape/citit) – echivalentul lentilelor multifocale este reprezentat de ochelarii progresivi. De asemenea, lentilele de contact pot fi purtate dacă aveți anizometropie, adică diferența de dioptrii între cei doi ochi, mai ales când această diferența este mare și nu ați putea beneficia de ochelari cu dioptrie corespunzătoare.

LENTILELE DE CONTACT COSMETICE

Sunt destinate pentru schimbarea culorii ochilor sau pentru a masca un defect structural prezent din naștere sau dobandit. Aceste lentile sunt disponibile și în varianta cu dioptrii și în diverse culori.

LENTILELE DE CONTACT TERAPEUTICE

Indicate de medicul oftalmolog în anumite afectiuni oculare (ex: eroziuni corneenne, sdr. Stevens-Johnson, keratopatia neurotrofică, keratopatia buloasa, ectazie corneene, după extragerea corpilor străini din ochi etc.) sau post tratament chirurgical (ex: chirurgie refractivă – tehnica PRK etc).

Lentile de contact în funcție de culoarea pielii și a părului

Ține cont de culoarea pielii și a părului tău atunci când vrei să faci alegerea potrivită a modelului ideal de lentile de contact de uz cosmetic. Culoarea naturală a ochilor tăi poate să te ajute enorm în identificarea unor lentile colorate cu care să-ți stea bine. În cazul în care natura te-a înzestrat cu ochi de culoare deschisă (albastru deschis, spre exemplu), lentilele colorate verzi sunt o alegere potrivită. Persoanelor cu ochii de culoarea închisă le va sta bine cu lentile de culoare caprui–miere.

Consultă un specialist la nevoie

Părerea unui specialist este esențială pentru a achizitiona lentilele de contact perfecte pentru tine, mai ales dacă suferi de o afecțiune oftalmologică. Miopia, astigmatismul și hipermetropia sunt cele mai întâlnite afecțiuni ale ochilor, iar lentilele de contact colorate pot fi purtate fără griji dacă suferi de vreuna dintre ele. Lentilele de contact, fie ele colorate sau nu, diferă în funcție de:

  • Perioada de înlocuire poate fi zilnică, bilunară, lunară, anuală;
  • Materialul din care sunt fabricate accesoriile oftalmologice variază, după cum urmează: hidrogel, silicon hidrogel;
  • Mod de purtare diferă, astfel: continuă, extinsă, zilnică;
  • Tipul lentilelor este: miopie/hipermetropie, astigmatism/toric, prezbiopie/multifocale.

În final, alegerea unor lentile colorate potrivite pentru tine depinde în mare măsură și de efectul pe care vrei să-l obții. Un look dramatic, pentru o petrecere de Halloween, va putea fi cu ușurință obținut cu o pereche de lentile de contact de culoare roșie sau albă.

Lentile de contact pe baza topului lunar

Un top lunar al celor mai populare lentile de contact este foarte important când vine vorba despre selectarea unei noi perechi de accesorii medicale oftalmologice. El este întocmit pe baza preferințelor și recenziilor utilizatorilor.

Marca de lentile ACUVUE® OASYS deține supremația topului lunii septembrie 2022 și se caracterizează prin următoarele aspecte:

  • Senzație de confort pe toată perioada de purtare atât atunci când te uiți la televizor sau lucrezi la calculator, cât și în medii uscate, precum spațiile încălzite sau ventilate cu aer condiționat.
  • Relaxare pentru ochii uscați și obosiți în timpul purtării lentilelor de contact.
  • Aport superior de oxigen pentru ochi cu aspect sănătos.
  • Protecție UV ridicată.
  • ACUVUE OASYS sunt lentile de contact săptămânale (bilunare) ce beneficiază de un revoluționar agent de umectare, care conferă sănătate oculară și purtare confortabilă..
  • Confecționate din materialul ușor și subțire, Senofilcon A, ACUVUE OASYS se așează bine pe ochi, oferind constant o vedere clară. Datorită inovativului material silicon-hidrogel, lentilele ACUVUE OASYS sunt soluția perfectă pentru ochii sensibili și uscați..
  • ACUVUE OASYS au un grad ridicat de protecție UV și sistem pentru o manipulare ușoară (marcaj 1-2-3).
  • Transmisibilitatea ridicată la oxigen a acestor lentile de contact (147 DK/t) le permite să fie purtare zilnic cu înlocuire la 2 saptamani sau chiar extins (zi și noapte) cu înlocuire la o săptămână (6 nopți).

După o perioadă în care au câștigat constant în popularitate, lentilele #bioview Monthly s-au clasat pe un excellent loc doi în topul celor mai vândute lentile de contact. Printre avantajele acestor articole optice se numără:

  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toată ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul înalt de hidratare la nivel de 47% garantează menținerea ochilor hidratați pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

Pe locul al treilea se clasează lentilele PureVision 2 HD. Sunt lentile lunare din familia Bausch&Lomb. Sunt cele mai subțiri lentile de contact din lume, din silicon-hidrogel, special create cu tehnologia High Definition™ Optics pentru purtătorii care suferă de neajunsul de contrast și pentru cei cu o imagine neclară când luminozitatea nu este puternicǎ. Tehnologia ComfortMoist menține umedă suprafaţa lentilei, asigurând astfel un confort ridicat pe timpul întregii zile - asigură un flux crescut de oxigen la nivelul ochiului, oferind o senzație atât de normală și de naturală, încât aproape că nu simți ca porți lentile de contact.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati