Topul soluții îngrijire lentile Aprilie 2021

1

  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică

2

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

3

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
5

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
6

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
7

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică
8

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
9

solutie Avizor Unica Sensitive 100 mlEste o soluție universală de îngrijire lentile de contact, compatibilă cu toate tipurile de lentile de contact moi, de ultimă generație, fabricate din silicon-hidrogel. Aceasta soluție Avizor Unica Sensitive are un efect multifuncțional și este creată în mod particular pentru ochii sensibili, întrucât în compoziția acesteia se regăsesc foarte puține substanțe cu rol de conservanți. Din acest motiv, produsul este tolerat de către ochii sensibili expuși reacțiilor alergice. În altă ordine de idei, produsul oferă protecție împotriva micro-rănilor, atâta timp cât este îmbogațit cu numeroși nutrienți. Luptă eficient și delicat pentru regenerarea țesuturilor corneene și apară ochii contra leziunilor și iritațiilor. Principalele sale ingrediente sunt: izotonica, soluție tampon pe bază de poloxamer EDTA si PVP, dar și un agent de îndepărtare a depozitelor proteice – totul pentru o dezinfecție și o curațare perfectă.

Verifică
10

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - APRILIE 2021

Luna aprilie a fost pentru magazinul nostru una extrem de prolifică în ceea ce priveşte vânzările la soluţiile de îngrijire a lentilelor de contact. Aceste soluţii asigură curăţarea, păstrarea şi dezinfectarea corespunzătoare a lentilelor de contact. Din punct de vedere comercial, există 2 categorii mari de soluţii de ingrijire a lentilelor de contact.

O primă categorie de soluţii sunt cele multifuncţionale. Aceste soluţii multifuncţionale sunt utilizate aşa cum spune şi numele, în scopuri multiple. În primul rând, ele ajută la curăţarea şi clătirea lentilelor de contact în timpul procesului de îngrijire. Atunci când foloseşti acest tip de soluţii nu vei mai avea nevoie de alte produse de curăţare cu diverse funcţii. Pe pagina oficială a magazinului nostru poţi găsi diferite tipuri de soluţii pentru lentile de contact multifuncţionale ambalate în cutii şi sticluţe de diferite gramaje, de la cele micuţe care se folosesc atunci când vrei să călătoreşti cu avionul şi până la produsele ambalate în sticle de 480 ml. În topul celor mai vândute se plasează, în mare parte, soluţiile deja consacrate, cum ar fi: AOSept Plus cu HydraGlyde, ReNu Multiplus, Opti-Free Express, cât şi altele mai puţin cunoscute cum ar fi: Avizor Unica Sensitive sau Boston Simplus la 120 ml.

O a doua categorie de soluţii destinate îngrijirii lentilelor de contact sunt soluţiile cu peroxid de hidrogen. Ca particularitate a acestora, se numără capacitatea de sterilizare alături de curăţarea adecvată a articolelor medicale optice. Acestea trebuie folosite însă cu prudenţă, având grijă să nu se aplice direct la contactul cu ochii, întrucât pot provoca leziuni grave.

Atâta timp cât soluţiile pe bază de peroxid de hidrogen sunt folosite doar la dezinfectarea lentilelor, clătirea se va face obligatoriu cu o soluţie multifuncţională sau cu una salină. Soluţiile saline se folosesc alături de cele pe bază de peroxid pentru curăţarea şi păstrarea lentilelor în suportul lor natural, însă, nu se vor folosi sub nicio formă, pentru curăţare sau dezinfectare! În ceea ce priveşte podiumul lunii aprilie 2021, acesta este ocupat de catre 3 tipuri de soluţii universale, multifuncţionale, consacrate de mult timp în plan internaţional:

Primul loc al podiumului este ocupat de către soluţia pe bază de peroxid AOSept Plus cu HydraGlyde. Principalul atribut al acestui tip de soluţie constă în hidratarea de lungă durată. Secretul hidratării pe termen lung al acesteia ţine de acţiunea agentului activ de hidratare, HydraGlyde, care aderă la suprafaţa lentilei, formând o peliculă care previne uscarea acesteia. Pe cale de consecinţă, suprafaţa lentilei îsi păstrează acelaşi nivel de umiditate, timp de 16 ore. Acţiunea agentului activ HydraGlyde presupune formarea unei soluţii de peroxid de hidrogen cu o concentraţie de 3%. Dezinfectarea cu ajutorul acestei soluţii se realizează în felul următor: peroxidul are proprietăţile unui acid diluat, astfel că îndepărtează eficient depozitele formate pe lentile, cât şi microorganismele de prisos. Contactul direct dintre peroxid şi ţesuturile sensibile ale ochiului ar putea conduce la arsuri grave. Aşa că este nevoie ca procesul de dezinfectare să dureze un timp mai îndelungat, suficient de mult astfel încât peroxidul să fie neutralizat. Neutralizarea completă a peroxidului se poate realiza cu ajutorul unui agent catalitic, care este prezent în soluţia AOSept Plus cu HydraGlyde sub formă de AODISC. Acesta se regăseşte în suportul special inclus în cutia soluţiei.

Pe locul al doilea al podiumului se regăseşte soluţia Clean Active Premium XXL care este încadrată în categoria soluţiilor multifuncţionale ce are la bază o formulă unică, şi anume hialuronatul de sodiu. Soluţia este ambalată în sticluţe de 600 ml. Combinaţia dintre poloxamer şi sodiu hialuronat păstrează lentilele curate pe durata întregii zile. Utilizate regulat, soluţia permite îndepărtarea uşoară a depunerilor proteice acumulate pe suprafaţa lentilelor. Soluţia Clean Active Premium este folosită în cazul tuturor tipurilor de lentile de contact, fiind perfect compatibilă atât cu modelele de lentile de contact moi de ultimă generaţie, cât şi cu cele rigide. Produsul este disponibil şi în sticluţe de 100 ml, pentru a fi uşor transportat în bagajele ce merg la avion. Ca principale beneficii ale acestei soluţii, se pot menţiona:

  • Permite un nivel ridicat de proprietăţi hidratante, prevenind uscăciunea oculară.
  • Asigură o vindecare accelerată şi o regenerare rapidă, în cazul microleziunilor oculare.
  • Dezinfectarea cu această soluţie este una temeinică, deoarece îndepărtează praful, murdăria, grăsimile dăunătoare, cat şi microorganismele. După câteva ore, lentilele sunt curate şi gata pentru o nouă utilizare.
  • Prelungeşte durata de viaţă a lentilelor.
  • Prezintă o formulă îmbunătăţită, pe bază de hialuronat de sodiu şi poliquaternium.
  • Ambalarea produsului este extrem de economică.

Podiumul este incheiat de soluţia Opti-Free PureMoist care dezinfectează, curăţă şi hidratează pe tot parcursul zilei, toate tipurile de lentile de contact. Aceasta soluţie ce încorporează agentul de hidratare HydraGlyde Moisture Matrix, care umidifică şi hidratează lentilele de dimineaţă şi până seara. Soluţia reduce depunerile de lipide şi îndepărtează depunerile proteice, oferind o senzaţie de prospeţime permanentă. Cu ajutorul acestei soluţii, dezinfectarea devine tot mai eficientă, datorită agenţilor POLYQUAD şi ALDOX, care distrug bacteriile şi ciupercile.

În concluzie, soluţiile multifuncţionale, dar şi cele pe bază de peroxid, sunt vectorii protejării ochilor de infecţiile nedorite. Indiferent dacă îţi desfăşori activitatea curentă sau călătoreşti cu avionul, vei găsi întotdeauna la îndemână soluţia potrivită, independent de scopul pentru care o utilizezi.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati