Topul soluții îngrijire lentile Aprilie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică

3

  • Boston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
6

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică
7

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
8

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
9

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
10

solutie All In One LightAll In One Light este o soluție cu utilizări multiple de la CooperVision, concepută pentru îngrijirea completă a tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Este recomandată în special pentru cei cu ochii sensibili. All In One Light curăță, dezinfectează, lubrifiază, clătește, îndepărtează proteinele și asigură depozitarea în condiții de siguranță a lentilelor. Formula specială garantează lubrifierea și hidratarea pe tot parcursul zilei, ceea ce permite un confort ridicat pentru toți utilizatorii lentilelor de contact. Are un efect antibacterial excelent, fiind potrivită și pentru persoanele cu ochi sensibili. Soluție de 100 ml este potrivită și pentru călătorii, fiind acceptată în bagajele de mână pentru avion. Aceasta este pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv lentilele din silicon hidrogel. Soluția este suficientă pentru aproximativ o săptămână. Conține un suport de lentile antibacterial. Curăță, dezinfectează, păstrează, umezește, lubrifiază, clătește și îndepărtează depunerile.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - APRILIE 2022

Soluţiile pentru îngrijirea lentilelor de contact în vacanţă. Plecarea în concediu este un moment de maximă bucurie pentru tine, deoarece urmează o perioadă de o binemeritată vacanţă după un an în care ai muncit. Pe de altă parte, este şi un moment de tensiuni aprinse, deoarece trebuie să te gândeşti, foarte bine, asupra obiectelor pe care le vei lua cu tine în vacanţă. Iată, deci, ce trebuie să faci!

Totul începe cu o bună planificare!

Ca să te asiguri că împachetezi toate lucrurile cu adevărat necesare, fără să-ți încarci prea mult bagajul, va trebui să ai în vedere următoarele aspecte cu cel puțin o săptămână înaintea plecării:

Fii atent la starea vremii!

Verifică starea vremii ca să te asiguri că nu se anunță fenomene meteo extreme, care să-ți compromită planurile. Ține cont de previziunea meteo când îți faci bagajul și fii pregătit pentru orice capriciu al vremii.

Alegerea bagajului potrivit!

Pregătește tipul de bagaj potrivit pentru itinerariul tău. Dacă plănuiești să faci multe drumeții și vrei să ai totul la îndemână, cel mai indicat ar fi să te bazezi pe un rucsac suficient de încăpător, cu multiple compartimente. În schimb, dacă optezi pentru o vacanță all-inclusive, o valiză sau un troller ar fi o opțiune mai potrivită, alături de o geantă de mână, în care să transporți obiectele indispensabile sau cele de valoare.

Alegerea mijlocului potrivit pentru deplasare!

Ia în considerare mijlocul de transport cu care te vei deplasa și adaptează-ți bagajul și în funcție de acesta. Dacă vei călători cu avionul, e necesar să respecți restricțiile impuse cu privire la obiectele interzise sau la cantitatea de lichide pe care o poți transporta. Dacă alegi să pleci în vacanță cu mașina, vei avea mai multă libertate în această privință, dar evită să îți încarci portbagajul în mod inutil.

Lista obiectelor necesare

Întocmește lista obiectelor necesare, în care să incluzi tot ce-ți va trebui, de la haine, la articole de toaletă, la aparatură electronică. Astfel, vei avea din timp o perspectiva de ansamblu asupra tuturor lucrurilor utile și vei putea adăuga pe parcurs tot ce ai omis inițial. Vei avea timp să speli, să calci și să împăturești pe îndelete articolele de îmbrăcăminte preferate, dar și să-ți pui la încărcat toate dispozitivele electronice pe care plănuiești să le iei cu tine. Când ai ajuns la acest punct, nu uita să iei cu tine un flacon cu soluţie îngrijire lentile de contact. În acest sens, lucrurile sunt foarte simple. Apelează la flacoane mici, de 100 ml sau de 360 de ml, astfel încât să fie portabile şi să încapă în bagajul de mână.

Dacă alegi să petreci vacanţa în afara ţării, nu uita ca, atunci când călătoreşti cu avionul, să achiziţionezi flacoane de 100 ml, deoarece regulile Uniunii Europene impun ca în bagajul de mână, cantitatea de lichide să nu depăşească 100 ml. Poţi avea mai multe sticluţe de 100 de ml. Alegerea mărcii potrivite de soluţii de îngrijire va ţine, obligatoriu, cont de acest criteriu. Apoi, poţi alege una dintre mărcile cele mai populare, cum ar fi Clean Active Premium, ReNu Multiplus sau Boston Simplus.

Avantajele fiecărei mărci de soluţie

Clean Active este mai mult decat o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrjire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clatire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borat de sodium, dar și apa purificată sterila. Profită la maxim de beneficiile oferite de noua formulă revoluționară de soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact fără aditivi abrazivi și uscati! Te invitam să încerci și să devii parte la extraodinarul experiment, Clean Active Premium, dacă îți dorești ca acțiunea de curațare să aibă un efect mai puternic și de mai lungă durată! Soluțiile pentru ingrijirea lentilelor de contact, Clean Active, sunt disponibile în recipiente de 100 ml, 360 ml, 500 ml, dar și în varianta mega, de 600 ml. Pentru călătorii cu avionul, alege produsele ambalate în sticluţe de 100 de ml.

Formula concentrată ReNu Multiplus 360 ml - doar trei picături de soluție de lentile sunt suficiente pentru a curăța complet lentilele de toată murdăria. Soluţia are proprietăți hidratante - datorită substanțelor hidratante, soluția restabilește lentilele la umiditatea lor inițială și le face, în ciuda utilizării prelungite, la fel de confortabile și de sănătoase pentru ochi. Lentilele de contact dure, sunt predispuse să necesite o îngrijire deosebită datorită riscului de deteriorare și fisuri în timpul aplicării soluțiilor inadecvate. Soluția Boston Simplus este proiectată pentru îngrijirea și dezinfectarea completă a acestui tip de lentile de contact.

Soluția Boston Simplus este plasată într-un ambalaj de 120 ml și fabricată de firma Bausch & Lomb. Caracteristica principală a acestora este în primul rând o calitate superioară. Soluția Boston Simplus îndeplinește multe funcții pentru a asigura buna grijă a lentilelor. Compoziția soluției conține atât un agent de hidratare, cât și un agent de curățare, de aceea lentilele nu necesită curățare mecanică prin frecare. Produsul este utilizat și pentru dezinfecția și îndepărtarea depunerilor de proteine ​​care se acumulează pe suprafața lentilelor dure. Clătirea și depozitarea zilnică a lentilelor din preparatul Boston Simplus asigură curățarea lor perfectă. Mai mult decât atât, soluția are un efect de hidratare și conservare, prin urmare, eficacitatea sa este mult mai bună decât în ​​cazul altor soluţii.

Fa-ţi timp pentru cumpărături!

Alocă-ți timp pentru o ultimă rundă de cumpărături. Trece pe lista obiectelor necesare și articolele pe care vei avea nevoie să le achiziționezi, astfel încât să-ți planifici din timp și o mică sesiune de cumpărături. Dacă mai ai nevoie de anumite haine sau de câteva cosmetice, ori de gustări pentru drum, achiziționează-le cu câteva zile înainte de momentul plecării. Astfel vei scăpa de grija cumpărăturilor de ultim moment, care sunt adesea impulsive și la suprapreț.

Stabileşte traseul din timp!

Comunică itinerariul tău unei persoane apropiate și modul în care vei putea fi contactat. Transmite-i acestei persoane și datele de contact ale pensiunii sau hotelului unde te vei caza, pentru orice eventualitate.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati