Topul soluții îngrijire lentile August 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică

3

  • Boston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
6

solutie Easy SeptSoluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.

Verifică
7

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
8

solutie ACUVUE® RevitaLens® 360 mlACUVUE® RevitaLens® este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson&Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE® RevitaLens® este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora.

Verifică
9

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
10

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - AUGUST 2022

Cumpărarea unei perechi de lentile de contact cu purtare extinsă, precum cele săpămânale, anuale sau lunare implică respectarea strictă a unui proces de îngriijire şi depozitare. Îngrijirea, dezinfectarea şi păstrearea în condiţii de maximă securitate a lentilelor de contact întrunesc cele trei condiţii de necesare folosirii în condiţii de securitate maximă a articolelor optice. În privinţa acestora, procedurile se efectuează în mod regulat, în fiecare zi, cu ajutorul unor soluţii de îngrijire a lentilelor de contact. Vă invităm să citiţi, în ceea ce urmează, câteva informaţii referitoare la funcţionarea, întrebuinţarea depozitarea lentilelor de contact cu ajutorul unei mărci renumite de soluții multifuncționale de îngrjire lentile de contact.

Ce sunt soluțiile de lentile de contact?

Purtarea lentilelor de contact implică o îngrijire specială ce necesită folosirea soluțiilor speciale pentru lentile de contact. Acestea sunt folosite pentru curățarea, clătirea, dezinfectarea și păstrarea lentilelor de contact. Soluțiile de lentile multifuncționale ajută la spălarea, clătirea și păstrarea lentilelor de contact. moi. Există diverse tipuri de soluții pe care le poți folosi pentru a curăța lentilele:

  • Soluții multifuncționale - sunt folosite pentru a curăța și dezinfecta lentilele. Atunci când folosiți acest tip de soluție, nu veți avea nevoie de mai multe produse cu diverse funcții, astfel sunt foarte ușor de folosit;
  • Soluții cu peroxid de hidrogen - curăță și sterilizează lentilele de contact, însă necesită o atenție sporită la folosirea lor. Este important să nu clătiți lentilele cu acest tip de soluție, ci cu o soluție de curățare - soluțiile cu peroxid de hidrogen sunt folosite doar la dezinfectarea lentilelor, iar pentru clătire puteți folosi o soluție salină. De asemenea, acest tip de soluție nu poate fi aplicat direct în ochi întrucât pot provoca leziuni;
  • Soluții saline - folosite pentru curățarea și păstrarea lentilelor în suportul special, însă nu pentru curățare sau dezinfectare.

Proprietăți

  • formulă unică pentru întreținerea lentilelor de contact de contact;
  • soluția multifuncțională este ideală pentru dezinfectarea, curățarea, păstrarea și hidratarea lentilelor colorate;
  • acest produs este ideal pentru menținerea culorilor pe o perioadă îndelungată;
  • soluția de lentile multifuncțională conține acid hialuronic de înaltă calitate care contribuie la un confort sporit al ochilor, oferind protecție și hidratare;
  • reduce riscul de iritație și inflamație.

Mod de utilizare

  • spălați-vă mâinile cu atenție înainte de utilizare;
  • indepărtați lentilele de pe suprafața ochilor și, ținându-le în palmă, adăugați câteva picături de soluție multifuncțională pentru a le clăti;
  • așezați lentilele în suportul special, puneți soluția și lăsați timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte;
  • inainte de a utiliza din nou lentilele, clătiți-le cu soluția de lentile multifuncțională.

Care sunt cele mai populare mărci de soluții destinate îngrijirii lentilelor de contact?

Răspunsul la această întrebare poate varia în funcție de preferințele oamenilor, proprietățile fiecărui tip de soluție, multifuncțională sau pe bază de peroxid de sodiu ori în funcție de gradul său de comercializare. În acest ultim caz, este vorba despre popularitatea pe care soluțiile pentru lentilele de o ating în funcție de un top lunar, ce este întocmit de către experții noștri.

Primul loc al clasamentului este deținut de soluțiile Clean Active Premium XXL, o marcă deja consacrată, care putem spune că a monolopizat deja fotoliul de lider. Clean Active Premium este o soluție pentru lentile de contact multifuncțională. Formula unică- poloxamer și sodiu hialuronat-ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepărtarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Clean Active Premium poate fi utilizată pentru toate tipurile de lentile de contact. De aceea, echipa noastră de specialiști recomandă cu încredere utilizarea ei.

Următorul loc este ocupat de soluțiile Opti-Free® PureMoist®, de la Alcon, este o soluție universală pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv cele din silicon-hidrogel, Formula ei unică ajută umezeala să rămână mai ușor pe suprafața lentilei și oferă confort de până la 16 ore. Această soluție versatile, curăță, dezinfectează, hidratează, clătește și păstrează lentilele de contact moi. Înlocuiește cu succes clasica soluție EverMoist.

Podiumul este încheiat, luna aceasta, de soluțiile Boston Simplus, compatibilăă cu lentilele din familia Bausch&Lomb. O soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergeți și să le clătiți doar înaintea aplicării lor. Nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Lentilele de contact dure, sunt predispuse să necesite o îngrijire deosebită datorită riscului de deteriorare și fisuri în timpul aplicării soluțiilor inadecvate. Soluția Boston Simplus este proiectată pentru îngrijirea și dezinfectarea completă a acestui tip de lentile de contact.

Soluția Boston Simplus este plasată într-un ambalaj de 120 ml și fabricată de firma Bausch & Lomb. Caracteristica principală a acestora este în primul rând o calitate superioară. Soluția Boston Simplus îndeplinește multe funcții pentru a asigura buna grijă a lentilelor. Compoziția soluției conține atât un agent de hidratare, cât și un agent de curățare, de aceea lentilele nu necesită curățare mecanică prin frecare. Produsul este utilizat și pentru dezinfecția și îndepărtarea depunerilor de proteine ​​care se acumulează pe suprafața lentilelor dure. Clătirea și depozitarea zilnică a lentilelor din preparatul Boston Simplus asigură curățarea lor perfectă. Mai mult decât atât, soluția are un efect de hidratare și conservare, prin urmare, eficacitatea sa este mult mai bună decât în ​​cazul altor solutii. Nu se va folosi mai mult de șase luni după deschiderea ambalajului!


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati