Topul soluții îngrijire lentile Februarie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică

3

  • Soluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

    Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
4

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
5

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
6

solutie Avizor Unica Sensitive 100 mlEste o soluție universală de îngrijire lentile de contact, compatibilă cu toate tipurile de lentile de contact moi, de ultimă generație, fabricate din silicon-hidrogel. Aceasta soluție Avizor Unica Sensitive are un efect multifuncțional și este creată în mod particular pentru ochii sensibili, întrucât în compoziția acesteia se regăsesc foarte puține substanțe cu rol de conservanți. Din acest motiv, produsul este tolerat de către ochii sensibili expuși reacțiilor alergice. În altă ordine de idei, produsul oferă protecție împotriva micro-rănilor, atâta timp cât este îmbogațit cu numeroși nutrienți. Luptă eficient și delicat pentru regenerarea țesuturilor corneene și apară ochii contra leziunilor și iritațiilor. Principalele sale ingrediente sunt: izotonica, soluție tampon pe bază de poloxamer EDTA si PVP, dar și un agent de îndepărtare a depozitelor proteice – totul pentru o dezinfecție și o curațare perfectă.

Verifică
7

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
8

solutie Easy SeptSoluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.

Verifică
9

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
10

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - FEBRUARIE 2022

Primăvara este momentul potrivit să faci marea igienizare a lentilelor de contact, mai ales ca este o perioadă capricioasă, în care praful, ploaia, dar și alergiile de sezon îți pot da mari dureri de cap. Când este vorba despre curățenia de pimăvară, nu trebuie să te gândești foar la ochelarii de vedere sau ochelari de soare. Trebuie să îți aduci aminte de faptul că și lentilele tale de contact trebuie protejate de agenții patogeni, cum ar fi bacteriile, virușii sau factorii cu potential alergen.

Beneficiile curățării lentilelor de contact

Curățarea și întreținerea lentilelor de contact este necesară pentru îndepărtarea secrețiilor, a mucusului și a depozitelor ce se prind de lentilă pe toată durata putării. Dezinfectarea se face cu scopul de a înlătura germenii dăunători. Există un proces special pentru întreținerea lentilelor de contact care trebuie respectat pas cu pas. Nerespectarea tuturor regulilor de îngrijire poate duce la dezvoltarea unor infecții oculare grave.

Când să îngrijești lentilele de contact?

Momentul ideal pentru curățarea lentilelor de contact este imediat după ce le-ai purtat. Pe durata purtării, lentilele de contact captează o serie de factori din atmosferă precum praf, polen și alți alergeni. Aceștia au un efect dur asupra ochilor și provoacă iritații puternice.

Ochiul are proprietăți naturale de curățare, ce se găsesc în lacrimi. Lentilele de contact, în schimb, funcționează ca un fel de barieră care atrage impuritățile ce în mod normal s-ar depune pe ochi și ar fi curățate în mod natural, cu excepția că acestea rămân acolo și necesită o curățare specială.

Soluțiile multifunționale sunt categoria de soluții destinate îngrijirii lentilelor de contact cel mai des folosite, deoarece prezintă o serie de proprietăți și beneficii sănătății vizuale. Soluțiile multifuncționale au o dublă utilitate: curăță și dezinfectează lentilele de contact. Acestea sunt concepute pentru a acționa printr-o simplă clătire, eliminând necesitatea de a freca mecanic lentilele.

Cu toate acestea, cercetările recente sugerează faptul că frecarea lentilelor după umezirea lor cu soluție multifuncțională oferă eficiență mai mare. Din acest motiv, mulți specialiști în îngrijirea ochilor recomandă să adăugați o perioadă scurtă de frecare mecanică a lentilelor de contact de 10 secunde, ca parte a regimului de curățare cu soluții multifuncționale. Pentru persoanele cu ochii uscați, au apărut și soluțiile multifuncționale ce conțin și lacrimi artificiale, pentru o mai bună lubrifiere a lentilelor.

Soluțiilor pe bază de peroxid de sodiu

Soluțiile pe bază de Peroxid oferă o dezinfectare eficientă și completă a lentilelor de contact. Aceste soluții nu conțin conservanți și sunt adesea recomandate purtătorilor de lentile de contact sensibili la conservanți. Folosirea acestui tip de soluție presupune lăsarea lentilei într-un lenscase special, timp de minimum 8 ore, perioadă în care lentilele nu pot fi folosite. După această perioadă, lentila trebuie clătită cu o soluție multifuncțională, apoi aplicată pe ochi. Alegerea celei mai bune soluții de întreținere nu este o decizie pe care trebuie să iei singur/ă. Adresează-te medicului tău oftalmolog pentru a-ți recomanda soluția care se potrivește lentilor pe care le porți.

Alegerea soluțiilor pe baza unui top

Cea mai eficientă metodă pentru a selecta marca potrivită de soluții îngrijire de contact este consultarea topului lunii pe luna în curs. Acest top este un factor important care te ajuta sa cunoști cele mai populare și comercializate soluții.

Locul întâi este ocupat de către soluția Clean Active Premium XXL, deja o marcă obișnuită cu să fie plasată în vârful ierarhiei. Clean Active este o soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică. Soluția are în compoziție hialuronat de sodiu, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Soluția Clean Active Premium, disponibilă în sticluțe de 600 ml, se remarcă prin următoarele proprietăți:

  • menține ochii umezi, hidratați și previne uscarea încomodă;
  • ajută la procesul de vindecare accelerate;
  • prelungește viața lentilelor de contact;
  • prezintă o compoziție îmbunătățită, principalele substanțe active conținute sunt hialuronatul de sodiu și polyquaternium.

Pe locurile al doilea și al treilea se clasează soluțiile ReNu Multiplus 360 ml și ReNu Multiplus 500 ml. Soluția ReNu Multiplus înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi.

Soluția conține Hydranate®, o substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice Soluția servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact. Vă recomandăm să respectați termenul de valabilitate înscris pe ambalaj. Vă rugăm să respectați regulile de îngrijire și purtare a lentilelor de contact. Vă recomandăm să cereți sfatul medicului oftalmolog, daca aveți nelămuriri în ceea ce privește întreținerea lentilelor de contact.

În concluzie, principalele attribute ale soluțiilor destinate îngrijirii lentilelor de contact sunt: curăță, clătește, îndepărtează depunerile de proteine și oferă o dezinfectare excepțională.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati