Topul soluții îngrijire lentile Iulie 2021

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică

3

  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică
4

solutie Avizor Unica Sensitive 100 mlEste o soluție universală de îngrijire lentile de contact, compatibilă cu toate tipurile de lentile de contact moi, de ultimă generație, fabricate din silicon-hidrogel. Aceasta soluție Avizor Unica Sensitive are un efect multifuncțional și este creată în mod particular pentru ochii sensibili, întrucât în compoziția acesteia se regăsesc foarte puține substanțe cu rol de conservanți. Din acest motiv, produsul este tolerat de către ochii sensibili expuși reacțiilor alergice. În altă ordine de idei, produsul oferă protecție împotriva micro-rănilor, atâta timp cât este îmbogațit cu numeroși nutrienți. Luptă eficient și delicat pentru regenerarea țesuturilor corneene și apară ochii contra leziunilor și iritațiilor. Principalele sale ingrediente sunt: izotonica, soluție tampon pe bază de poloxamer EDTA si PVP, dar și un agent de îndepărtare a depozitelor proteice – totul pentru o dezinfecție și o curațare perfectă.

Verifică
5

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
6

solutie ACUVUE® RevitaLens® 100 mlEste o soluție multifuncțională de lentile de contact fabricată de Johnson și Johnson. Această soluție vă menține lentilele confortabile și curate și oferă o dezinfectare excepțională. Potrivit pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Are proprietatea incredibila de a dezinfecta, curăța, clăti, elimina proteinele și hidratează lentilele. Când nu purtați lentilele, această soluție este utilizată și pentru depozitare. Este extrem de eficienta în eliminarea depozitelor și eliminarea germenilor și bacteriilor. În ciuda tuturor ingredientelor sale active, această soluție rămâne blândă pentru ochi, oferind purtătorilor confort și o senzație proaspătă în fiecare dimineață. Solutia obține cele mai bune rezultate atunci când este utilizat cu lentilele de contact din familia ACUVUE®.

Verifică
7

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică
8

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
9

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
10

solutie SOLO-Care AQUA 90 mlSOLO-care AQUA este o soluție izotonică, antibacteriană, dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Solutia SOLO-care AQUA și recipinetul antibacterian Microblock (ce conține ioni de argint) vă menține ochii sănătoși prin întreținerea completă și corectă pe care ti-o oferă! Oferă cea mai bună îngrijire pentru lentilele de contact. Încearcă soluția potrivită pentru tine! SOLO-Care AQUA permite utilizatorilor de lentile de contact de a le purta confortabil pe tot parcursul zilei. Acesta conţine sistemul HydroLock (provitamina B5 şi sorbitol), care asigura o hidratare excelentă. SOLO-Care AQUA reţine pana la 90 % mai mult umiditate în comparaţie cu alte soluţii de pe piaţă.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - IULIE 2021

Soluţiile de întreţinere sunt produse indispensabile pentru îngrijirea lentilelor de contact, indiferent de cât de noi ar fi acestea. Dacă lentilele au fost purtate mai mult de o zi, acestea vor trebui neapărat curăţate. Soluţia de întreţinere are rolul de curăţare şi dezinfectare a lentilelor de contact, având şi o capacitate sporită de lubrifiere, pentru un confort sporit al ochiului. Aceste soluţii de curăţare vin ambalate în recipiente din plastic prevăzute cu dopuri, conţinutul acestora fiind între 50 şi 400 de ml. În funcţie de marimea recipientelor, bineînţeles că şi preţul va diferi. Deci proprietatea lor este de a clăti, curăţa şi dezinfecta suprafaţa lentilei. De asemenea, soluţiile de întreţinere, pot fi împărţite în două tipuri:

  • Cele multifuncţionale - acestea sunt compatibile cu toate tipurile de lentile şi nu au nevoie de o îngrijire specială, dar trebuie să fii atent la data de expirare şi la perioada de valabilitate, imediat după ce le-ai desigilat.
  • Cele cu soluţie de peroxid - în acelaşi mod, aceste soluţii sunt compatibile cu toate tipurile de lentile, dar necesită o atenţie mai mare atunci când sunt utilizate. Lentilele nu trebuie aplicate imediat pe ochi după ce s-a aplicat soluţia cu peroxid, aceasta putând să cauzeze arsuri grave la nivelul globului ocular.

Cum alegi soluţia potrivită pentru lentilele de contact?

În funcție de ceea ce au nevoie de ochii tăi, sunt disponibile diferite produse. Sunt nenumărate soluții cu multiple utilizări (soluţii multipurpose) pe piață care sunt potrivite pentru mulți purtători de lentile de contact. Cu toate acestea: ceea ce este satisfăcător pentru o persoană, nu este neapărat potrivit pentru cealaltă. Prin urmare, două cerințe ar trebui să aibă întotdeauna cea mai mare prioritate:

  • Capacitatea de hidratare - Sindromul ochiului uscat este o afecţiune recurentă, întâlnită în rândul multor tineri. Acest lucru este favorizat de petrecerea timpului într-un mediu cu praf, cu lentile de contact aplicate sau când lucrăm zilnic la calculator. Membranele mucoase uscate înseamnă ochi uscați. Pentru această problemă, îţi recomandăm să foloseşti soluții care hidratează puternic lentilele de contact.
  • Dezinfectarea suficientă - Îţi sunt cunoscute soluţiile pe bază de peroxid?Acest tip de soluție este deosebit de blândă. Bacteriile și sedimentele sunt eliminate fără compromisuri. Lentilele sunt curățate după principiul reacțiilor chimice care durează câteva ore. La sfârșitul procesului, soluția de peroxid este neutralizată și lentilele pot fi aplicate. Înainte de utilizare, se recomandă consultarea cu mare atenţie a prospectului, în ceea ce priveşte aplicarea şi folosirea lor. Ele curăță și dezinfectează lentilele de contact prin curățarea și îndepărtarea depozitelor, proteinelor și a depozitelor de grăsime (lipide).
    Utilizarea sistemelor de peroxid necesită îngrijire suplimentară, comparativ cu soluțiile multifuncționale. După curățarea lentilelor de contact, peroxidul de hidrogen conținut în soluție trebuie neutralizat complet, înainte de a aplica lentilele. Dacă neutralizarea nu este efectuată în mod corespunzător, peroxidul de hidrogen care ajunge în ochi poate provoca înțepături, arsuri și daune temporare ale corneei. Neutralizatorul transformă peroxidul în apă și oxigen, asigurându-vă că puteți folosi lentilele fără probleme.

Topul soluţiilor de îngrijire pe luna iulie 2021

Primele locuri ale podiumului sunt ocupate de către mărcile de soluţii multipurpose Clean Active Premium XXL 600 ml, ReNu Multiplus 360 ml şi AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml. De asemenea, în acest clasament apar două mărci noi de soluţii, şi anume ACUVUE RevitaLens 100 ml şi SOLOCARE AQUA 90 ml.

ACUVUE RevitaLens este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson and Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE RevitaLens este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora. Vei primi și un suport pentru curâtarea și stocarea lentilelor de contact în momentul livrării produsului.

SOLOCARE AQUA 90 ml, de la Alcon, este o Soluție totul într-un singur flacon pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Previne deshidratarea lentilelor de contact. Conține Provitamina B5, care reține umiditatea. Se folosește cu recipientul antibacterian inclus, care datorită peliculei fine de argint aplicată, distruge microorganismele ce se depun în recipienții obișnuiți. Pentru utilizare, se foloseşte opţiunea de 5 minunte. Astfel, se curăță fiecare lentilă în palmă, folosindu-se câteva picături de SOLOCARE AQUA. Se clătesc cu soluție curată, apoi lentilele sunt lăsate în soluție cel puțin 5 minute.

În ceea ce priveşte soluția Clean Active Premium XXL 600 ml, aceasta este o soluţie pentru lentile de contact multifuncţională. Formula unică cu poloxamer şi sodiu hialuronat ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepărtarea uşoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafaţa lentilelor. Clean Premium Activ poate fi utilizată pentru toate tipurile de lentile de contact.

Soluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate®, substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact. AOSEPT PLUS™ cu HydraGlade® de la Alcon este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi dar și dure. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtărilor. AOSEPT, soluție universală, combină cu succes puterea apei oxigenate cu tehnologia HydraGlade, rezultând în lentile perfect curate și hidratate care să îţi aducă confort pe tot parcursul zilei.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati